Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Annyira "adott volt minden" a gyengülésre és még a 410-et se értük. (Oké ttf is most lejjebb van.)🤔 Szerintem kedden nem fognak emelni, kvázi minek? Az energiaárak is mérséklődtek, legalábbis most rövid távon. Az árfolyam sem indokolja, max. az infla. Aztán majd most jön, hogy felrántják, kb. a semmire.
- nincs leminősítés, nem gyengülünk miatta - IMF tárgyalások, stabilizáció ugyan, de nem lesz eus pénz ? - kedd kamat emelés/csütörtök effektíven is ? . hétfő reggel HUF long ?
Azt írja nem a szokásos éves egyeztetés... Egy újabb téma, ami "jól" fest a nemzeti kurmányunk ellenőrzőjében... Puhatolózott a kormány szerintem, de tudjuk, hogy mit kérnek a hitelért...
Szép, grat. Utóbbi pár hétben már többen mondták, a tegnapi Virág nyilatkozat után már egyre biztosabb a sztori.
Törölt felhasználó2022. 09. 23. 21:06
Nincs erő az amerikai gazdaságban. Hiába emeli a kamatot a fed. Rájuk omlik minden. A dollár erőnek egy nagy zakó lesz a vége. Hamarosan jön a válság az USA-ban. A fed kénytelen lesz kamatot vágni.
EUR/HUF
Sokszor foglalkozunk vele, gondoltam legyen egy ilyen topic is.
Szóval EUR/HUF.
308 átütésével szépen feljött már többször 314ig, de úgy fest itt mindig elakad, pedig a következő ellenállás 318 környéke lenne csak, mint történelmi csúcs.
Real:313 (ma volt 314,7 is)