A legfontosabb: moderált topik; a trollkodós, témához nem kötödő hozzászólások törölve lesznek!
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!
Egy 407 körüli eurhuf és 1.06 körüli eurusd nagyjából reális, ez kiadná a 385-ös usdhuf-ot. 383-on állok longzárással, ez a 38-as fibó korrekció szintje. Ezt illene megcsinálnia.
Egy kiscit lejjebbről, mint vártam, de szerintem megvolt az usdhuf alja. A kérdés, hogy mi a célár felfelé. Lehet a 385-ös eladást lehozom 382 körülre.
Persze, értem. Teljesen jogos. - DXY: 100-101 erős támasz lehet. Fib ext. 2.618-ak is abban a zónában vannak. A 2022-es csúcsról húzott extension 0.618 is ott van (ami gyakran megakasztja legalább egy ideig a trendet. Nemrég az EURUSD-ben is többször megakasztotta a kitörést a bázisból ez a szint.)
Igen, ezt kizárni nem lehet. Viszont annyi kritériumot pipált ki a piac a mai mozgással, hogy nálam megvan a 80-20 érzés ahhoz, hogy ez iii of 3 hullámként kezeljem. (naposon: 3 zöld katona, emelkedő forgalom, konvergencia, RSI-n horog, a momentum elérte a fenntartható bull zónát, bázis csatorna törése, fib ext.1.618 elérése; H4-en fib. ext. 6.85-öt megcsinált, RSI kezd túlhevülni, jól fog jönni neki az éjszaka). - 10 párhuzamos világban ennyi jel legalább 8-szor iii of 3 hullám, 2 esetben valami más kontextus.
Nem akarok én lenni a bad juju, de ilyenkor jön az igazi kirázás amikor mindenki a korrekcióra játszik:) legalább tudom, hogy nem leszek egyedül. Go Team USA :)
Real visionnal most még kb. 1 hétig él, hogy az ingyenes tagsághoz hozzácsapják a plus-t. Van egy 5 leckés videósorozat P. Brandt-el. Szerintem érdemes megnézni, hogy milyen tanácsokat ad egy HoF trader.
Nekem az a gyanum, hogy a piac mintha fed kamatvagas folytatasat arazna - Adp komment: fogyasztas lassulasa, elbocsajtasok megjelentese vagy felvetelek szunetelese lehet ok a politikai (policy) bizonytalansag mellett. - Truflation 1,5%. Sajat kimutatasuk szerint atlagosan 45 napos eloremutatasa van a CPI-hoz kepest. - Bond yieldek esnek. - Fed watch majusra mar majdnem 50% a kamatvagas eselye es idenre mar 3 kamatvagast valoszinusit. - Gdpnow - 2,8%. - Ezek egyutt valoszinusitik hogy a cpi csokkenni fog, bizonytalansagok miatt romlik a gazdasagi kornyezet, es talan hamarabb vag a fed mint ahogy azt korabban tervezte. - En ezekre tippelek funda alapon.
The plan, seen by POLITICO, urges the leaders to strip Hungary of voting rights; to make Kaja Kallas a fully fledged EU foreign minister; to develop a common European army; and to open up the treaties to include EU competencies on defense and prepare for enlargement.https://www.politico.eu/newsletter/brussels-playbook/america-first-europe-alone/
EURHUF és minden más
Elsősorban az EURHUF a téma, de bármilyen forintbefektetés, pl. állampapír is lehet téma! Minden, amin tudunk pénzt keresni. :)
Mivel van jónéhány hozzáértő a témában (az EUR/HUF topikban ez ki is tűnt), remélem sok hasznos dolgot össze tudunk hozni itt.
Tudom, hogy a politika is része a forintnak, de csak annyit politizáljunk, ami a forint jövőbeli mozgását meghatározhatja!