Horvátországtól Hong Kong-ig vannak érdekeltségek. (incl Zala county) Maholnap über bexakadás jön itthon (recovery nélkül egy darabig), vagy tolunk egy +500at ma nap végére. A germánokat lassan teljesen levágják (DB, CB, VW, Allianz, Lufthansa, Infineon) lehet oda kell majd tennem az odds-okat inkább?!?!:-)))
csak találgatok most is de talán összefüggésben lehet ezzel a piaci szaladással, hogy sokkal jobban pörög a piac qrva nagy a forgalom és így azt feltételezem sokkal több adatot kell kezelnie a rendszereknek .............. lehet hülyeség de nem értek hozzá csak találgatok, mindenesetre jó, hogy a Random tudja a problémát és probálja orvosolni és kommunikál is erről ui: apró örömök az életben :)
Inkább mindjárt vissza adom valszeg megint, hacsak meg nem indul végre hódító útjára pár percen belül:-)) Majd usa nyitáskor meglátom van-e kraft a bét-en... re: mol
akkor rendszerüzit kaptál ma Te is ezek szerint a délután az még kérdéses nálad az usa piaccal nyílván de arra nem is ígért gyors megoldást , qrva sok az instrumentum nyílván amit kezelni kell a rendszernek , de pont erre gondoltam tegnap magam is hogy itt kell keresni az okot a problémádra valszeg a többség csak a hazai piacra használja a RANDI-t mint én is , így náluk ez nem jelentkezik
Randmon mai hírlevelét ajánlom figyelmedbe ha még nem olvastad topikjában megtalálod!! Feri pont arról írt amiről tegnap értekeztünk . Mégis az lesz hogy az usa rengeteg papírja lassít téged de dolgoznak rajta Mai kötésekről Nekem jöttek azonnal a rendszerüzik, nálad mi a helyzet? köszi
ELLI(o)TT KLUB