jaja kb, aztán meglátjuk bejön-e... értem a reakciót, és ideje volt, h a shortosok is kapjanak vmit... de ez az erős vírus pánik 2020-ban nekem furcsa, ~100 évvel ezelőtt a spanyolnátha-járvány az 1.vh után tényleg nem hiányzott senkinek... namind1, ez nem az a hely, ahol erről kellene ennél bővebben írni...
Szia kexelo! Éppen tegnap néztem meg az otthoni gépemre elmentett DAX hetes chartodat, de azon még a kb. 13150 körüli csúcs szerepelt. És éppen meg akartalak kérni, hogy feltennél-e egy aktualizált chartot. Gondolat olvasó (is) vagy. Gratulálok a charthoz, sajnos nem néztem rá kellő időközönként, illetve kicsit megzavart, hogy az általam elmentetten még más csúcs volt. Ezek szerint most így látod a DAX-ot. Vagy esetleg még pontosításra kerülhet?
axecap-es spextől ezt az előrelátást várja az ember... amúgy grat! pl ma kaptam még molt, van más longom is rövidre, sztem dax visszmegy wMA200-ra... ha nem, így jártam... tegnap vettem netflixet, sztem az a cég csak nyerhet, ha jön a vírus és mindenki karanténban lesz, TV-t fog bámulni a nép bezárva, ha meg nem, akkor meg jön a felpatt és azért kellene mennie... ;)
thx Picit máshogy gondolom a pánik kérdést (lsd tegnapi bejegyzés #22059). Ma még nem csináltam semmit azon kívül, hogy megnéztem, a unit lined biztosításom teljesítményét. Január közepén átkötöttem a nemzetközi részvény és kk eu rv túlsúlyos portfóliót, külföldi államkötvény és pénzpiaci alap túlsúlyosra. Ráadásul kilátásba helyeztem májusi visszavásárlását. AEGON ügyintézője nem értette, hogy milyen összeomlásról beszélek és miért úgy cselekszem ahogy. Nemrég polemizáltunk azon, hogy MÁP+ ciki (szted). Tartom továbbra is, hogy egy szinten már a fix income (tervezhető) p.l Babakötvény, PMÁP, MÁP+ kombó és pár oszti fizető rv a győztes kombó lehet. Na megyek megiszom a második kávémat és megpörgetem a szerencsekereket mára! :-))
ELLI(o)TT KLUB