Nos, a 13k meg is van. :) A 13,6k is simán lehetséges, bár a mai 4%-os zakó nem mutat visszalendülési szándékot... Jó lenne látni a hosszabb távú elképzelésedet a 14k fölé indulással kapcsolatosan.
oksa, már olyan régóta szuggerálom ezt, h nehéz elhinni... :O) igazából 1 nagyobb depresszióhoz a piacokon, szinte vmi kivülről jövő, nem pénzügyi "támadás" jöhetett már csak szóba, vmi ismeretlentől való félelem, hiszen a jegybankok fossák ki a pénzt magukból... lehet ez a virus lesz az, lehet más is, és az is lehet, h kuka lesz ez a chart is... ;) bár 1 combos világjárványnak én nem örülnék... nem néztem utána, de gondolom minden járvány így kezdődik, h fel-felbukkan a világban, távolról figyeljük és azt gondoljuk, ez nem a mi gondunk... aztán egyre közelebb jön és a végén pedig bekopog a szomszédban, h hahó itt vagyok... akár 2020-ban...nade, kis kitérő után, egyelőre maradjunk a chartnál... :)
Szerintem 13000 környékére megyünk le a héten és jövőhéten ugyanezzel a lendülettel vissza 13600 ig, itt eldől, hogy merre az arra, de szerintem nagyobb valószínűséggel14000 fölé indulhat.
Komoly. Most ert nagy szenvedve uj csucsra, innen 1ev eses legalabb 3ezer pont eses, komoly. Nem bannam. En is varom Buxban iden az elesebb esest, akar innen is. Kiderul. Jo lenne minden elliottos bedobna magat es krealna sajat elkepzelest, minimum napos, de legalabb hetes, vagy max havin, hol allunk. En is probalok, ha lesz gepezni idom 1oram atnezni mi hol allhat alakzat es hullam szinten. Koszi a gondolat megosztast. Mondjuk egy kep hozzarakva mindig felteszi az i-re a pontot pluszban. Nem kell kepzelodnunk hozza, es elfeledni hogy jon ki ez kepen
Ez még elég képlékeny. Azt feltételezem, hogy ez - Elliottul szólva - egy flat korrekció (4) hullámban, ami a 2009. óta tartó emelkedést konszolidálja. A szokásos mértéke 38 %. Mivel az A hullám elég mély volt (nagyjából teljesítette az elvárt mélységet), lehet, hogy a C nem fog alámenni (running flat). Ezt erősíti, hogy a 2009-2011 közötti aljakra húzott trendvonalat volna szükséges megközelíteni, érinteni, vagy megtolni a (4) hullám végpontjaként, ami már ma alig van mélyebben a 38 %-os értéknél, és idő lesz mire a közelébe ér az árfolyam. A flat rímképlete: 3-3-5. Tehát a 3-3 elkészülte után 5 hullám várható lefele. Hetesen (!!!). Running flat esetén a C hullám sokszor ED! Összefoglalva: HA(!) az alap elképzelés jó, HA(!) a B hullám kész, akkor öt hullám indul lefelé. Valószínűleg átfedésekkel teli, nehezen követhető megszakadásokkal-visszaugrásokkal. A végpontja az eltelő idő függvényében 11,5 - 10 k között. A szükséges idő kb. 1-1,5 év.
ELLI(o)TT KLUB