a 2000es évek válságait összekötő trendvonal felett van, pl dax... https://invst.ly/q3bm6 dax havi charton a 3éves támaszzónához ért, azért meglepne ha ezen (is) csak úgy átesne...
Szerintem ezt már sokkal lejjebb nem fogják engedni, kicsik már nagyon nem mernek shortolni, longban meg még korai.Lépjenek hátra 1 el ha nincs felesleges pénzük. Én éjjel is vagyok figyelőállásba, ma is jókor zártam SP. Most fogorvos a cél 11h
Csak nem tudjuk most hol lesz a piacok alja, szal utólag kiderül majd mit kellett volna másképp tenni, ahogy ez lenni szokott... A nagyok túlélik a kicsik beszopjak, szal igazából minden marad majd a régiben...
:DD Fazonírozásra mindenképp szükség lesz. Ember legyen a talpán, aki az egyenes vonalat beszámozza. ;) FlatC mehet még lejjebb is. A videóbíró esetleg ahhoz kell, hogy lehetséges-e még a háromszög? Utolsó szalmaszálként (orkán erejű szélben ;D) jöhet a "tudományos elmélkedés": Elliott bácsi napos(?) zárást, vagy kanócot is figyelembe vett a szabályoknál? Tényleg izgisch. :)
ELLI(o)TT KLUB