Topiknyitó: sotime 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Shortelek ma, 12:24
Előzmény: #4990  gazmber
#4992
Jaj, nagyon érzékeny lelkületű ember:))
cintanyer ma, 11:47
#4991
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/hirek/mar-szamoljak-a-szavazatokat-az-elovalasztason/
.
Nézve ezt a videó anyagot, mintha fordítva ülnének a lovon. A tábla gépet mozgatva keresik a QR kódot, miközben az asztal tele van QR kódos papírral.
A sátoros szavazásnál a tablet rögzítve volt a hozzátartozó szerkezettel és a papírt mozgatták a kamerához. Így pikk-pakk igen hamar sikerült a leolvasás. 
Ami látható a műveletnél, még az is elő tud fordulni, hogy sikerül eltalálni egy már leolvasott QR kódot és érvénytelennek minősíti a rendszer.
gazmber szombat, 11:13
Előzmény: #4857  sotime
#4990

visszatértem☺
nemtom a topikgazdától lehet idézni, csak emlékeztetőként, és persze másoknak tanulságként
melyekben olyan 'kifejezések' szerepelnek amiket már nem tolerál(?) és azt se tudja egyébként kire kellene azokat érteni, mert olyan 'izé'(?)☺
szóval 'sotime' kommentje 1-az 1 ben: #4857
"Téged nem volt okom kitiltani,de a fülkésgecizésért gzembert már igen,mondjuk csak 1 hét felfüggesztést kapott,a továbbiakban,az érthetőség kedvéért a gecizést,beleértve az o1G-t, nem tolerálom senkitől sem,ezzel a stílussal a kocsmában gyakorlatozzanak,mert oda való és nem ide."
üdv mindenkinek...
zhagar péntek, 16:38
Előzmény: #4828  moneycenter
#4989

"lopunk-csalunk éjjel nappal, és mégsem kapjuk a pénzt az EU-ból. milyen felháborító!!!!"
köszönjük ezt az őszinte hangot, - bár meglepetést igazából nem okozott hiszen eddig is tudtuk, hogy az ellenzéki összefogás ezt teszi az általa vezetett önkormányzatokban, ahogy csak tudja!..
de persze azt is tudjuk hogy ott csak aprópénzeket tudnak egyelőre elsíbolni.. és az éhes disznók mindig sokszorosabban nagyobb makkokról álmodoznak (elvégre lopás közben megjött az étvágy a még többre), ám egyelőre az országos választást még nem sikerült megnyernetek!
szóval értjük hogy remeg már a kezetek a plusz száz és ezermilliárdokért is, de egyelőre nyugi, még nem tartotok ott!    :-)
cintanyer péntek, 12:24
#4988
https://hvg.hu/360/202141__elrejtett_vagyonok__kormanyvaltasfrasz__uri_becsuletszo__nem_teszik_akirakatba
Befejező mondatok:
"A HVG kérdésére az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd Magyarországért is azt közölte, hogy megszüntetnék a magántőkealapok végső tulajdonosainak névtelenségét, azt hangoztatják, hogy csak a gazdaság átlátható működése tudja garantálni a jogbiztonságot, a korrupció visszaszorítását és a nemzetbiztonság érdekeit."
Érdekes a nagy TV vitákban ez a téma nem került az asztalra, pedig több 1000 milliárd Ft bújik el, az eredet vizsgálata nélkül. A ner világában a BDPST után egyre találóbb a PSZTSZR (Pusztaszeri) cégnév. Ne akard te tudni, hogy kik állnak mögöttünk!
Sajnos az is világossá vált, hogy Oszkó miért rontott páros lábbal MZP-be.
Az ilyen tulajdonosi szerkezeteknél, nem lepődök meg ha egy Fidesz bukta után, sok-sok kinai befektetőt találunk a háttérben. 
zhagar kedd, 17:57
Előzmény: #4974  Peterbond
#4986

ez  egy téves általánosítás!
 említettem már de elengedted azt is a füled mellett: ismerek nem is egy fidesz törzsszavazót akik azt mondják, „jópár dologban elégedetlenek vagyunk a fideszkormányzással és bíráljuk is, ÁM fel tudunk sorolni a másik oldalon jóval több olyan intézkedését, amik meg annyira pozitívba billentik a mérleg nyelvét ( a mi életünk szempontjából), hogy eszünkben sincs változtatni” – az, hogy te őket hülyének nézed az a te dolgod, csak közben nem árt ha tudod, hogy ők meg – minden bizonnyal – téged néznének hülyének ha megpróbálnád lebeszélni őket, ok?!ezek amúgy mind értelmiségi diplomás emberek , bőven helyén van az eszük annyira hogy nagyon is nézik, értelmezik azt ami az országban-politikában történik és ha csalódtak volna orbánban az elmúlt 11 évben, akkor eddig is, meg jövőre is, majd másra szavaznának, nyugodj meg!!
ezért írtam: nem az orbánrendszerrel van a baj hanem azzal, hogy a pártjaitok eddig nem tudtak egy új többséget látrehozni, és így leváltani orbánt = orbán „túl jól kormányoz”, így többen vannak a vele inkább elégedetlenek (legalábbis eddig), mint ti, az elégedetlenek!
amúgy van még egy javaslatom: nyugodtan menj ki okt. 23-án a fideszesek felvonulására és ott elegyedj szóba egy veled egykorú emberrel -kkel, és beszéld meg velük is ezt a kérdést! tehát készíthetsz egy saját kis közvéleménykutatást, szociológiai felmérést – hátha megérted őket? és tuti hogy nem fogják leharapni az orrod, ne aggódj :-)
cintanyer kedd, 16:57
#4985
No voltam szavazni és a ma reggeli Magyar Nemzet dicshimnusza duplán megerősítette, hogy MZP -re kell leadni. 
Az is feltűnt, hogy a sátoros szavazás mára gyorsabban működik, mint online. Legalább 10-en voltak előttem, de 10 perc alatt végeztem.
A technikáról:
Harmadik nekifutásra világos lett, hogy hogyan működik a rendszer. Minden elismerésem az aHangosoknak, mert a hibák kijavítása után egy profi és biztonságos szavazó rendszert hoztak össze. Mivel az 1. fordulóban már azonosítottak, a lakcímkártya volt a lényeg. Miután a vonalkód-ban is megadott személyi azonosító számomat "lecsippantották", ott helyben a táblagépen elvarázsolták az ún. hash függvénnyel szép hosszú egyedi azonosítóvá. Adatvédelmi szempontból már csak ezek az "elvarázsolt" azonosítók mozogtak a net-en. 
Nagyon örülnék ha egy olyan statisztikát is közzétennének a végén, hogy
-- 1. és 2. körös szavazók uniója
-- 2. körös "elsőáldozók" létszáma.
(Már a kedélyek csillapítása miatt is fontos.)
zhagar kedd, 16:56
Előzmény: #4972  Peterbond
#4984
én csak következetes vagyok és tudni akartam, vannak-e még érveid – de köszi a választ ami egy full terelés, így tehát elismerted hogy a „naagy politika-megjavítási elméleted” egy óriási nagy lufi, egy semmi!
és igen, egy utópista szoci vagy aki álmodozik az igazságosabb társadalomról meg arról hogy az összefogás ’jó eséllyel jobban kormányozna orbánnál’ (röhej a köbön, hiszen elismerted hogy ez csak egy szubjektív hited, de nem tudsz rá garancát vállalni; közben évekig azt harsogtad itt, „nem evidens hogy akik leváltják majd orbánt azok lopnának” – majd ebből is kénytelen voltál visszatáncolni, ÉS, a szellemi elődeid a 19. században, majd a 20.-ban a kommunisták azok legalább tanulmányokban és konkrétan leírták, hogyan működne az az önzésmentes-lopásmentes-igazságosabb társadalom,..ami a gyakorlat próbáját nem állta ki és csúfosan összeomlott 1990-ban), DE neked még csak ennyire sem tellett!!
és a legutolsó érved az volt, hogy „addig kell mindig kormányokat lecserélni, amíg az új az jobban nem csinálja” – tök szuper, mondtam erre én, csakhogy a magyar társadalom ezen már 1990 óta régen túl van, hisz egyik kormány sem tudta megvalósítani 4 év alatt a programját, jött a másik oldal kormánya, azok ezt gyorsan lerombolták és elkezdték építeni a maguk reformjait de az is fébemaradt és így kezdődött elölről mindig a 2 év lerombolás, + 2 év építés, majd megint a rombolás megint az építés, - épp 2010-ig! amikor orbán azért váltott rendszert, hogy végre kiszámítható legyen az emberek jövője és legyen stabilitás - újra is választották ezért már 2x is, mert jól vagy rosszul (kiki magában eldönti), de legalább működik az ország!
 no itt elfogyott a tudományod és az érveid, és csak erre az üres mellébeszélésre futotta, ami önmagáért beszél!!!
egyébként pedig úgy van ahogy sotime megírta tegnap: „gyurcsányék ha most nyernek, akkor csak orbánékat számolatatnák el, de a saját maguk túlkapásait nem”
erre konkrét bizonyíték is van, olyan ami totál rombadönti azt a mesét amiben hiszel (azt hogy „jó eséllyel jobb lenne a kormányzás és nem lenne rendszerszintű korrupció, ha győztök”): a Hír tv-ben fél éve sincs hogy Feketegyőr megígérte a riporteri kérdésre: „ha egy momentumos képviselő kerülne korrupciógyanús ügybe, őt is elszámoltatnák? – természetesen, - vágta rá Fegyőr – hát épp azért, hogy ez ne legyen tovább egy következmények nélküli ország”
majd jött Cseh katalin roppant kínos , millirdos uniós pályázati csalásügye, amivel kapcsolatban a momentumos vezetés többször is megerősítette pár hete, hogy „ők töretlenül bíznak katalinban,  és így nem kell ellene vizsgálatot sem indítaniuk”
Fketegyőr tehát HAZUDOTT, de Peterbondot ez nem zavarja, nem határolódiik el tőle!!
öcsém, ti még nem nyertétek meg a jövő évi választást, de már most megbuktatok! Fegyőr Bandi azóta megbukott, lemondott és életében először el kell majd mennie dolgozni, te meg higyj csak tovább még ennyi idősen is a mesékben (pegazus és társai), egészségedre! ja, és ismétlem, tök jó hely az a Berlin, továbra is javaslom hogy oda vándorolj ki, mert ott minden szép és minden jó és tárt karokkal fogadják a magdfajta balliberálisokat, tehát jól járnál!
Karvalytokes
Karvalytokes kedd, 14:19
Előzmény: #4980  Peterbond
#4983
Ha elolvastad volna a linket ott abban az áll hogy Wisconsinban volt hogy 138 ezer szavazat érkezett..csak Bidenre(100%) Ja és Michiganben is...
Peterbond kedd, 14:00
Előzmény: #4977  SirDMR
#4982
Te írtad hogy választási csalást fognak kiáltani. erre írtam hogy eddig egyik médium se kiabált széleskörű választási csalást csak amerikában a republikánusok. Aztán arról kifejtettem a véleményem. Nem akartam 2-3 külön hszre szétbontani mert így is sokra írtam már vissza.
.
Magarországon voltak kicsik, azokat be is mutatták de a lgtöbbször már ott le lett írva hogy ezek a teljes választást nem befolyásolhatták, max a helyi szintet.
Peterbond kedd, 13:55
Előzmény: #4980  Peterbond
#4981
Csak jelzem amúgy Maryland-hez hogy már 2016-ban is 69-25 volt az arány.
Peterbond kedd, 13:53
Előzmény: #4979  Karvalytokes
#4980
"Azért a levélszavazatok esetében a 98% Biden támogatottság erösen bűzlik."
.
Ilyen sehol se volt. Ne viccelj már. A fidesz esetében volt azthiszem 95% arány a Fidesz javára levélszavazatoknál oszt azzal semmi problémád ( nekem se csak szólok előre ). Amcsiban sehol se volt ennyire fölényes a demokrata arány levélszavazatoknál annak ellenére hogy a republikánusok Direkt ellene voltak végig a levélszavazásnak. Maryland-ben volt talán a legdurvább arány ( 81 vs 19% ) de átlag 60-70 százalékok voltak a 30-40%-al szemben.
.
Ami logikus is mivel a demokraták biztattak a levél szavazásra Trumpék meg direkt az élőben szavazásra.
Karvalytokes
Karvalytokes kedd, 13:09
Előzmény: #4973  Peterbond
#4979
Bocs de csak azt vizsgálták hogy a szavazatok nem e rosszul lettek számolva például republikánusnak leadott voksot demokratának számoltak stb.Azonban azt hogy valóban az szavazott akinek kiküldték a lapot azt nem ellenörizték és utólag nem is lehet.Azért a levélszavazatok esetében a 98% Biden támogatottság erösen bűzlik...
https://mandiner.hu/cikk/20201104_hack_peter_usa
badsector1
badsector1 kedd, 12:45
Előzmény: #4977  SirDMR
#4978
Csalás volt, több száz ukrán volt egy lakcímre bejelentve
SirDMR
SirDMR kedd, 12:35
Előzmény: #4973  Peterbond
#4977
Ezt nem értem, miért nekem írod. Én sosem írtam az amerikai elnökválasztásról. Mellesleg nem az a lényeg kire mennyien szavaztak, hanem hogy ki számolja meg őket. Épp ezért jó, ha minden körzetben van legalább egy-egy képviselő, aki jegyezheti fel a helyi adatokat. Ha a szumma nem jön ki, csalás van. Nem atomfizika. 
Peterbond kedd, 11:05
Előzmény: #4971  Karvalytokes
#4976
Dehogy tűnik el a DK. A Fidesz 100 milliókat költ és ti is dolgoztok ezerrel rajta hogy SENKI MÁS ne kerüljön előtérbe ellenzéki oldalon.
bigyula kedd, 11:05
#4975
Ez mekkora:
.
"Ez a pillanat is eljött: rommá dicsérik Dobrev Klárát a Magyar Nemzetben"
.
Ennyire beszartak MZP-től... :)
Peterbond kedd, 11:04
#4974
Amúgy imádom hogy it arról megy a vita folyamatosa hogy milyen tökéletes ellenzéket építsünk. Amíg az nem tökéltes akkor le ne váltsuk Orbánt. Komolyan ha itt Mandela, Chruchill és Ghandi versenyezne az ellenzék részéről nektek akkor is lenne bajotok mindegyikkel ( az egyik túl agresszív lenne a másik túl engedékeny stb... ). És közben Orbán tehet BÁRMIT ( és lassan szó szerint bármit ) nektek akkor se jut eszetekbe hogy talán esetleg őt kén már leváltani jó ideje. Hogy esetleg az ellen kéne tenni ami történik nem kitalálni hogy mi történne ha ez vagy az kerülne hatalomra.
.
Ha Orbán holnap betiltaná az összes ellenzéki pártot és kikiáltaná a királyságot ti akkor is azt mondanátok, hogy "á ilyen ellenzék esetén akkor inkább legyen Orbán a király és Ráchel a trónörökös". Függetlenül hogy ki az ellenzék hisz 3 éve mást se csináltatok mint kinyírtatok bárkit aki próbálkozott ezred annyiért amit a Fidesznek elnéztek.
Peterbond kedd, 10:56
Előzmény: #4963  SirDMR
#4973
Választási csalást nem igen kiabált itt senki nem hogy a telex vagy akiket ti hisztek. Persze amcsiknál millió szavazatcsalás volt csak épp 10 példát nem tudtak hozni.
.
utyinnál meg videók vannak ömlesztve bedobott szavazólapokról de ott nem volt csalás :). Az is demokrácia. Van név a szavazólapon, akit Putyin enged. Akit nem az Börtönben ül terrorista váddal bár a KGB őt próbálta meg megmérgezni :). Lukasenkonál is van választás meg név a lapon. Csak el kell hagynia az országot az illetőnek. Ja hogy eredetileg a férje indult de őt is letartóztatták.
.
És ezek után nálatok az amcsi választás az antidemokratikus ezeket meg nem szabad kritizálni :). Vicc komolyan. 
.
Még a republikánus szvzatszámlálók is azt mondták hogy nem volt csalás. Tucatnyi pert indítottak és sehol semmit nem tudtak bebizonyítani Trumpék nem hogy milliós de százas nagyságrendben sem.
Peterbond kedd, 10:50
Előzmény: #4967  zhagar
#4972
"ha nem reagálsz  a #4948  ban leírt állításaimra akkor úgy veszem hogy elismerted, igazam van (aminek örülök, és akkor le is zárhatjuk a témát)    :-)    "
.
:D :D Na jó most már átmentünk tényleg oviba? :D :D
.
Neked százszor válaszoltam, lírva hogy tucatszor leírsz valamit amit nem írtam, megállapítod hogy egy naiv szocialista álomban élek majd kijelented avégén hogy ha nem reagálok akkor igazad van.
.
Játszhatunk így is. Szerintem a reakcióid lapján túlkompenzáló meleg Kommunista vagy. Ha nem írsz erre fél órán elül igazam van. Ha bármit írsz is azt mondom nem tudtál érdemben reagálni cáfolni engem ergó igazam van.
.
Leírtam többszö ha így akarsz játszani magadra maradsz. és magadra is maradtál. Felőlem gondolhatod mgadat győztenek. A laosföldhívők is megvannak győződve róla hogy őket senki se tudta eddig cáfolni é minden vitát megnyertek.
Karvalytokes
Karvalytokes kedd, 08:46
Előzmény: #4970  Dexcar
#4971
Ez azt jelentené hogy Orbán 2022-t behúzza.2026 ra meg a DK tünhet el a süllyesztőben.Feri addig bűvészkedik amig a show végén bevarázsolja magát egy olyan cilinderbe ahonnan nincs visszaút.
Dexcar
Dexcar kedd, 07:42
Előzmény: #4950  Karvalytokes
#4970
Karigeri hamarosan le fog mondani a párbeszéd társelnöki posztról és be fog lépni makizaj szervezetébe, megcsinálják az mmm pártot és külön listával fognak indulni 2022ben.
badsector1
badsector1 kedd, 07:38
Előzmény: #4965  Karvalytokes
#4969
Putyint csalással választották meg, keresd meg azt a videót, ahol a függöny mögül kinyúl egy kéz, és betuszkol egy csomó szavazólapot az urnába. :))
zhagar hétfő, 22:45
Előzmény: #4966  Karvalytokes
#4968

persze
a demokraták taktikája egyértelmű volt: a levélszsvazási csalást olyan jól előre eltervezetten és aljas módon illetve tömegesen szervezték meg, hogy sziszifuszi munka legyen (gyakorlatilag ellenőrizhetetlen legyen a nagy mennyiség miatt) a törvényesség , azaz a CSALÁS utólagos megállapítása
és ez azért volt perdöntő, mert tudták hogy a törvény által biztosított időkereten belül nem hajtható végre egy korrekt és mindenre kiterjedő ellenőrzési folyamat (az elnököt az alkotmány szerint x határidőn belül meg kell választani)
az időből ki is futottak, a demokrata vezetésű államok kormányzói megtagadták az ellenérzés korrekt lehetőségét számos esetben, illetve a média pedig úgy hazudott és hallgatott el tényeket a megrendelésükre, hogy az egész egyszerűen példátlan!
és mindezt mi tette lehetővé? az, hogy az Usa választási törvénye egy ócska, elavult, a 21. század követelményeinek régen meg nem felelő, megújítandó őskövület -  erre először a 2000-es választáson derült fény, amikor szintén roppant kínosan leszerpelt a törvény
ám nem tudtak megállapodni egy új törvényről, továbbá nevetségesen ragaszkodni próbálnának ahhoz az ócskasághoz, ami ma már nyílt csalások tömegét teszi lehetővé.......
és ezeknek van vastag krokodilbőr a pofáján ahhoz, hogy "demokráciából" akarják, merjék kioktatni kár Putyint, akár orbánt, vagy bárkit?
rossz viccnek is rossz, ami ott történt! Bidenről nem is beszélve, aki már a hamit is maminak mondja........
zhagar hétfő, 22:34
Előzmény: #4961  Peterbond
#4967
ha nem reagálsz  a #4948  ban leírt állításaimra akkor úgy veszem hogy elismerted, igazam van (aminek örülök, és akkor le is zárhatjuk a témát)    :-)    
Karvalytokes
Karvalytokes hétfő, 22:21
Előzmény: #4964  zhagar
#4966
Sokkal találobb lett volna ha a Biden megválasztásával példálozott volna.Mai napig nem tudjuk hány élőholt szavazott és miért állt napokig a számlálás a billegő államokban.Persze lehet hogy kiderült volna hogy a Biden a diktátor és nem az Orbán....
Karvalytokes
Karvalytokes hétfő, 22:16
Előzmény: #4961  Peterbond
#4965
Ami itt volt az a választás paródiája volt, volt egy Kommunista párt A meg egy Kommunista B .A választás nem attól választás hogy annak hivod.Putyint meg újraválasztották az oroszok annak ellenére hogy a "haladoknak" ez nem tetszik,tetszett.
zhagar hétfő, 22:10
Előzmény: #4961  Peterbond
#4964

mindhárom példád nagyon erősen sántít
merthogy  É Koreában rémuralom van, éhezés és egyebek, saját állampolgárai próblnak szó szerint kimenekülni az országból
a beloruszoknál szintén erővel is fellép a karhatalom azok ellen, akiknek nem tetszik a rendszer
Hitlernél is így volt, elvitte az ellenézkieket a politikai rendőrség
tehát már megint elképesztő túlzásokba esel, amikor megpróbálod az orbánrendszert ezekhez hasonlítani
miközben a hajad szála sem görbül és írogathatod sorozatban ezeket a..hadd ne minősítsem, mert csak erősen tudnék fogalmazni!
és ehhez képest nálunk mikor történt hasonló utoljára?
hát "csak 2006 ban, amikor a szsvazatoddal most is támogatandó gyurcsányrendősrés pribékjei azonosító nélkül, védtelen békés ünneplő tömegre és be lőttek: az áldozatok közt volt 8 napon túli sérüléseket szenvedett országgyűlési képviselő, többeknek kilőtték a szemét, és brutálsian megvertek egy csomó emebrt a semmiért, volt az áldozatok és sérültek közt hetvenen felüli holkauszttúlélő is, öcsém!
ilyen a hazánkban utoljára korábban csak a legsötétebb Rákosi diktatúrában volt, arra pedig 1 db plédát sem tudnál felsorolni, hogy orbán idejében ilyesmi bármikor is történt volna!
most ismételjem meg, hogy mit kapnál ha itt "afrikai diktatúra lenne", amihez az orbánrendszert hasonlítgatni szoktad? mert megteted, leírtad itt ebben a fórumban, pár héttel ezelőt!!
SirDMR
SirDMR hétfő, 22:08
Előzmény: #4961  Peterbond
#4963
1. Az nem választás, ha szavazólapon egy név van.
2. Ha megválasztanak és utána betiltod a többi pártot, nem teljesül a leválthatóság.
Ma Magyarországon demokrácia van. Persze értjük mi, hogy áprilisban telex szerkesztőségében 2 cikk lesz megírva a választások másnapjára: győzött a demokrácia vagy elcsalt választás. Egy-egy szalagcím, gondolatban már mindenki hozzátársította az eseményeket ;)
zhagar hétfő, 21:58
Előzmény: #4955  SirDMR
#4962

az érvelésed hibátlan
Márkizaj miért képmutató? azért, mert ugyanazt követelte 2018 ban, hogy "amennyiben veszít az akkori ellenzék, akkor ellenzékváltásra lesz szükség"
veszítettek is, Márkizaj ki is állt a naggyűlésen és elindította saját, ellenzékváltó mozgalmát
teltek az évek, de biz az a mozgalom nem lett olyan erős, hogy le tudja váltani a gyurcsány-mszp-párbeszéd összefogást.
most eljött 2021 -  Márkizajszóban persze most is eljátssza hogy ő hadakozik gyurcsány és pártja ellen, csak éppen elhallgatja, hogy neki nincs saját erős pártja és szakértői bázisa
tehát mire vállakozik Márkizaj? önmaga szembeköpésére, hiszen
1. ha ő nyerné az előválasztást és mniszterelnök lenne, akkor béna kacsaként azoknak az utasításait kéne végrehajtsa, akiket 3  éve még nagy bősezn kukába akrt dobni
2. ha gyurcsányné nyeri az előválasztást, akkor meg illene Márkizajnak azt mondani a saját szsvazóinak hogy azok "ne szavazzanak gyurcsánynéra" - ja, de akkor viszont azt úgy értelmeznék hogy "ő áruló, mert orbán szekerét tolja"
no, ez az a pillanat amikor az összefogás hívei itt szépen kussolnak, mert hihetetlenül kínos lenne elismerniük, hogy így lényegében egy kalap szart sem ér és hiteltelen az egész összefogás, élén Márkizajjal nomeg a gyurcsány házaspárral!
Peterbond hétfő, 21:48
Előzmény: #4950  Karvalytokes
#4961
"Diktatúráról nem beszélhetünk ha valakit a nép választott és a nép, a választáson el is tud zavarni."
.
ez esetben itt nem volt 40 év diktatúra de még Észak koreában sem hisz vannak választások és a Vezért mindig is megválasztották. rossszabb években 98%-al jobb években 102%-al.
.
Lukasenka sem diktátor, Putyin meg végleg nem az. Le lehet váltani választáson, dehát a népnek mindkettő úgy kell hogy semmiképp se akarja leváltani.
.
Hitler is választásokon lett megválasztva és nem kevés diktátor. Némelyik még csak el se volt csalva.

Topik gazda

sotime
4 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek