Topiknyitó: Törölt felhasználó 2021. 03. 17. 11:18

ELLENZÉKI összefogás HAZUGSÁGAI  

"A közös listát állító pártok vállalják, hogy csak olyan embereket indítanak képviselőjelöltként, akik nem vettek részt korrupciós bűncselekményben, és nem játszottak össze a Fidesszel.
Mind a 106 körzetben közös jelöltekkel, közös miniszterelnök-jelölttel, közös programmal és már közös listával indulnak, és azt ígérik, az Orbán-rendszert lebontva megadják „a nemzetnek mindazt, amit a rendszerváltáskor megígértek neki: szabadságot és jólétet”.
. .Figyelembe véve ,hogy az ellenzéki összefogás legerősebb pártja a DK,amelyet Gyurcsány Ferenc alapított,hogy általa,újra hatalomra kerüljön vagy közvetlenül vagy közvetetten,így egyértelmű,hogy a következő választás arról fog szólni,hogy vissza kerül-e újra a hatalomba Gyurcsány Ferenc.Ami a korrupció mentességet illeti az elég nevetségesen hangzik így,hiszen Gyurcsány sem a kétkezi munkájának vagy a szellemi tudásának köszönheti,hogy milliárdos lett ...........
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Robben 2023. 05. 11. 18:04
#6040
Hiába magyarázzák a bukott bizonyítványt Karácsony Gergely főpolgármesterék: elszórták a megtakarított pénzt és csődbe vitték Budapestet - írta a Fidesz budapesti szervezete Facebook-oldalán csütörtökön. Hozzátették: a főpolgármesterék továbbra sem adnak választ arra, hová lett a pénz, - helyette folyamatos tagadásba burkolódznak.. legutóbb Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes próbálta kimagyarázni a 2019-ben elbénázott reklámtendert egy rádióinterjúban. 
 Karácsony Gerelynek 2019-es hatalomra kerülésekor a szabályos közbeszerzésen érvényes és nyertes ajánlatot csak alá kellett volna írnia a francia hátterű multinacionális céggel. A cég a szerződés szerint évente több mint 1,7 milliárd forintot fizetett volna a járműágazathoz, illetve a tömegközlekedési infrastruktúrához tartozó reklámfelületek hasznosítási jogáért 8 éven keresztül. Csakhogy erre a pénzre számunkra a mai napig ismeretlen okból nemet mondott a Karácsony Gergely vezette főváros, kiírta újra ugyanazt a közbeszerzést - írták. 
Megjegyezték, a megismételt eljárás után két és félszer kevesebb pénzért vitte el ugyanaz a cég ugyanazt a tendert.  Felhívták a figyelmet arra: a budapesti költségvetés vesztesége naponta nagyjából 2,6 millió forint, havonta mintegy 80 millió, évente pedig csaknem egymilliárd forint...Vagyis csak a reklámtenderen 2019 novemberétől mostanáig három és félmilliárd forintot dobtak ki feleslegesen az ablakon a hozzá nem értésük miatt Karácsony Gergelyék. 
Ebből a pénzből csaknem 35 teljesen új buszt is vehettek volna - emelték ki.
ehe
ehe 2023. 04. 14. 15:40
#6039
Sajnos ecofun-t is kimoderálta a dollárbaloldal.
Mondjuk én jelentettem :D
Kár érte, kiváló ügynök volt, visszavárjuk.
Robben dobjál már fel vmi aktualitással, pörgesd kicsit a topikot, sziporkázz kicsit pls, unatkozom.
Azért annyira még nem, hogy a "takarodj" topikot olvassam.
Signal, euler, sector, régi harcostársak, mi a helyzet ott?
Törölt felhasználó 2023. 04. 06. 03:46
Törölt hozzászólás
#6038
gazmber 2023. 04. 03. 20:37
Előzmény: #6036  Robben
#6037

vazzeg, ezt a süketelést már...☺
az elefánt mutogat a kisegérre, hogy túl nagy az 'orr-mánya' ☺...
dehát a bégetőknek tettszik a műsor, tapsolnak - igy még jódarabig műsoron lesz...(?) szvsz
Robben 2023. 04. 03. 16:29
#6036
Az ellenzéki pártoknak külföldről juttatott támogatás és az ukrajnai háború kérdése is szóba került hétfőn, a napirend előtti felszólalások során az Országgyűlésben.  
KDNP: megvették a dollárbaloldalt
 Vejkey Imre (KDNP) arról beszélt: külföldről megpróbálták az egy évvel ezelőtti országgyűlési választás kimenetelét befolyásolni: az Ellenzéki Összefogást azaz a dollárbaloldalt, sőt a véleményüket is megvették, mintegy négymilliárd forint támogatással. Hozzátette, a dollárbaloldal minderről némasági fogadalmat tett vagy hazudott, amikor a guruló dollárokról kérdezték őket, a botrány kirobbanása után pedig mindent letagadtak, holott korábban igényt tartottak volna a kampány után megmaradt pénzre is. A dollárbaloldalnak a pénzért a külföldi megbízóik érdekét kell képviselni - fogalmazott a képviselő, megjegyezve, mindez szöges ellentétben áll a magyar érdekkel, így a magyar kormány politikájával is; "ők szemben állnak velünk azért, mert mi a béke pártján vagyunk", hiszen megbízóik szankció- és háborúpártiak –tett hozzá. 
 Vejkey Imre megjegyezte: a Soros-hálózat már több környékbeli államban gyakorolt érdemi befolyást a belpolitikára, mert semmilyen eszköztől nem riadnak vissza. 
Az ügy erkölcsi és politikai felelőseinek megtalálását, felelősségre vonását sürgette. Répássy Róbert, az igazságügyi tárca parlamenti államtitkára reagálásában jelezte: régóta fennálló törvényi tilalmat sértettek, amikor Márki-Zay Péter elfogadta azokat a milliárdokat, múlt heti meghallgatásán pedig az Állami Számvevőszék elnöke elmondta, alapos a tiltott pártfinanszírozás gyanúja. 
 Ez elsősorban a volt miniszterelnök-jelölt pártját illeti, de mivel számos másik, szövetséges szervezet kampányát is támogatták ebből az összegből, az szintén tiltott pártfinanszírozásnak minősül - mutatott rá az államtitkár. Hangsúlyozta: a felelősök megtalálása és felelősségre vonása nem csupán erkölcsi, hanem törvényi okokból is elvárható. Teljesen világos, hogy az a közel négymilliárd forint eljutott a baloldali kampányba - mondta Répássy Róbert.
Robben 2023. 04. 03. 15:03
#6035
egy éve történt:
https://media1.tenor.co/images/ef6d2c67b3ae919f1bf881c4b354561b/tenor.gif?ver=1112&c=VjFfZmFjZWJvb2tfd2ViY29tbWVudHM&itemid=18487534&fbclid=IwAR0168U5T_5jvtqN7UXv25-IlR89SB5ZA7ExsoYxXSwMIG89tlQi_l3TSHM
2022.04.03-án történelmi vereséget szenvedett az "Ellenzéki Összefogás" nevű szivárványkoalíció annak ellenére, hogy 4 milliárd Ft értékben kapott amerikai júdáspénzt a kampányára az amerikai (demokrata párti) elvtársaktól annak reményében, hogy 12 év után végre legyőzheti az általuk gyűlölt Orbánkormányt
az ügy pikantériája az, hogy az Összefogás egy évvel a még a Holdról is (de Brüsszelből biztosan) jól látszó katasztrofális vereség után IS éppoly rosszul áll a mai közvéleménykutatási adat szerint, hogy ma is legalább ugyanekkora mértékű vereséget szenvedne..ÉS ha ez még nem lenne elég neki, akkor a "hab" a tortán nem más, mint nagy és kedves vezetőjük Gyurcsány elvtárs minapi elszólása és önleleplezése amelyre a Spirit Fm-nek adott pénteki interjújában került sor: GYF szó szerint azt mondta, 
"..Valójában az Unió azt mondta hogy akkor kaptok pénzt, ha felszámoljátok a Ner-t - csak ez bele van öltöztetve egy ilyen jogi köntösbe.."
TEHÁT BEISMERTE azt ami eddig is tudható volt: Brüsszel nem jogi, hanem politikai alapon támadja az Orbánkormányt mert nem tetszik neki az, hogy Mo.-gon demokrácia van, ÉS hogy az urnákhoz járult  magyar választók többsége nem a nekik kedves elvtársaikat ( azaz Összefogást), hanem Orbánt szavazta meg! 
hát erre szokták azt mondani, hogy SZAR ÜGY! (legalábbis a brüsszeli Európai Bizottság szempontjából....
Shortelek 2023. 03. 03. 07:14
Előzmény: #6032  SirDMR
#6034
Orbán kommunistáról károgsz?!!
signal2
signal2 2023. 03. 03. 07:12
Előzmény: #6032  SirDMR
#6033
A fidesznél csak jobb alternatíva van. Ilyen korrupt, hatalomehes, anjogallamot ennyire semmibevevő, arrogáns kormánya nem volt még az országnak. 
SirDMR
SirDMR 2023. 03. 02. 23:50
#6032
40-44% bp-n áprilisban. A szavazók döntenek. Fidesz, amíg nincs normalis alternatíva. Feri  kommunistái élnek, addig nincs mitől tartani.
ehe
ehe 2023. 03. 02. 08:20
Előzmény: #6030  SirDMR
#6031

Ez a trollpolitizálás valahogy bp-en elég népszerűtlen, pedig 2010-ben itt is tarolt a fidesz.
Why?
SirDMR
SirDMR 2023. 03. 01. 19:29
#6030
Így kell leosztani a nemzetvesztő kommunistákat:
https://m.youtube.com/watch?v=2r9V5ufPXKU
signal2
signal2 2023. 03. 01. 16:22
Előzmény: #6028  Robben
#6029
Te, ez nem az "ellenzéki összefogás hazugságai" topik?
Akkor miért másolod ide be Tarlós hazugságait? Elég vicces az öreg. Így egy helyen, ilyen töményen még nem láttam hazudozni. Fürjes ezt mondta, Fürjes azt mondta.
Tarlós -féle teljesítményelv: 70 milliárdért felújítunk új vásárlása helyett, veszünk 7 milliárdért elektronikus jegyrendszeert, ami soha nem működik, felújítjuk 9 év alatt nem újítunk fel 1 hidat sem, a 2013-ban ígért beruházások 70%-ának neki sem állunk, Budapest GDP-arányos bevételeit harmadoljuk, gagyi BOL BUBI, gagyi BKK Futár, stb....
Ez volt Tarlós.
Robben 2023. 03. 01. 15:56
#6028
Ha polgármester maradt volna Tarlós István, akkor nincs a Karácsony-féle közlekedési káosz, a végtelen dugók, a közterek, a köztisztaság züllése és leromlása.
Tarlós István szerint -  aki 2010-től 2019-ig volt a főváros vezetője, - főpolgármestersége idején csak nagy projektből tizennégyet valósítottak meg. Azt a három nagyobb projektet, ami jelenleg fut, szintén az ő idején indították el, köztük a BKV járműcseréjét is. "Úgyhogy nem igazán látom, mik azok az új kezdeményezések, amelyek Karácsonyékhoz köthetők" - fogalmazott.
Azt mondta, a 2019-es kampány arról szólt, hogy amit ő nem tudott elérni a kormánynál, azt majd Karácsony Gergely mind el fogja érni a kabinetnél. "Hát, ahogy mostanában hallom a panaszaikat, meg kell kérdeznem: akkor hogy is állunk ezzel a dologgal? Sehogy!" - fűzte hozzá.
Tarlós István emlékeztetett, 2010-ben horribilis adóssággal vették át a várost, 250 milliárdnál nagyobb volt a hiánya Budapestnek, ebből több mint 70 milliárdot tett ki csak a BKV működési adóssága. Ehhez képest a BKV-t működési hiány nélkül adták át, a város kasszájában pedig 200 milliárd forintnyi tartalék volt.
Mint mondta, közte és a jelenlegi főpolgármester között alapvető szemléletbeli különbség van. Karácsony Gergely nem teljesítménycentrikus, nem számszerű eredményekben méri a sikert, hanem egészen másban. Neki az úgynevezett NGO-mércével mért eredmények számítanak diadalnak: vagyis hogyan lehet minél inkább szemben állni a kormánnyal, hogy lehet a kommunikációra, a végtelenbe nyúló látszategyeztetésekre helyezni a hangsúlyt, és hogy lehet mindezeket eladni a közvéleménynek közösségi oldalakon keresztül.
Tarlós nem hisz abban, amit most sokan mondanak, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke majd nem fogja támogatni Karácsony Gergely esetleges újrázását. Gyurcsány Ferencnek az a lényeg, ami ma is van: hogy ő uralja a közgyűlési többséget.
Fürjes Balázs azt mondta, "Gyurcsány és Karácsony egymás emberei. Fogják egymást, szükségük van a másikra. Gyurcsánynak kell Karácsony, hogy esélyük legyen a fővárosban. Karácsonynak pedig se jelöltsége, se többsége nincs Gyurcsány nélkül. Ők egy galeri."
Fürjes úgy látja, ma is a DK fogja a közgyűlési többséget, és dróton rángathatja Karácsonyt. "Budapest főpolgármesterét ma valójában Gyurcsány Ferencnek hívják, Karácsony csak árnyékpolgármester. Gyurcsány bábja. És ez mindaddig így lesz, amíg Karácsonyt Gyurcsány segíti hatalomba és tőle függ a többsége. Mindaddig, amíg Karácsony nem mer szakítani Gyurcsánnyal. Márpedig nem mer. Erőtlen és tehetetlen hozzá nullaszázalékos pártjával" - fogalmazott.
A dollárbotrány és a Városházaeladási botrány kapcsán Tarlós István "szinte barátilag" azt tanácsolta Karácsony Gergelynek hogy "legyen észnél, mert teljességgel elképzelhetetlen, hogy egy főpolgármesternek még politikai felelőssége se legyen annak kapcsán, ami az ő ciklusában történt".
Fürjes Balázs szerint Karácsony Gergely mindig az az ember, aki "ott se volt". "Ő semmiért sem felelős. Hibás a kormány, hibás a Tarlós, nyáron a meleg, télen a hideg... csak ő nem tehet semmiről" - mondta, majd úgy folytatta: sosem fogja a főpolgármestert alkalmatlannak minősíteni, ezt kizárólag a budapesti választók tehetik meg, demokratikus választáson.
Hozzátette: viszont azt Karácsony Gergely maga mondja saját magáról, amikor egyfolytában magyarázkodik, hogy „tehetetlen: ő nem tehet róla, nem tud mit tenni, ez nem az ő sara, nincsenek eszközei”, és így tovább.Tarlós István szerint a jelenlegi főpolgármester egyik legnagyobb mulasztása az, hogy az elmúlt három évben olyan szintig fokozták az ellenségeskedést, ami ellehetetlenítette az együttműködést a kormánnyal. "Ha egy városvezető a mindenkori kormánnyal abszolút és nyíltan ellenséges viszonyt alakít ki, ott bizony sokkal nehezebb lesz sikereket elérni. A tényleges eredmények elmaradásának az okát érdemes elsősorban valahol itt is keresni a főváros esetében" - mondta.
Rendben lévőnek nevezte, hogy a főpolgármester bizonyos határok között politizál, de nem arra választják, hogy "üzengessen" az amerikai elnöknek, meg az orosz elnöknek, meg a Kínai Kommunista Párt Központi Bizottságának. "A főpolgármester úr nem elsősorban a saját feladataira koncentrál, hanem nap nap után olyan ügyekbe szól bele az ajtó mögül, amikhez az ő megbízatásának nem sok köze van" - mondta.
Fürjes Balázs úgy fogalmazott, Karácsony Gergely számára a város először nagypolitikai ugródeszka volt, miniszterelnöki, "nagyhatalmi" ambíciókkal, ma pedig számára a főpolgármesterség politikai túlélésének egyetlen eszköze.Szerinte Karácsony Gergely taktikája a kormányellenesség, a lázítás. Mindenáron konfliktusokat gerjeszt és tart életben a kormánnyal szemben. Akkor is, ha ez rossz a városnak, mert azt hiszi, így lehet többsége. Ezzel túszul ejtette Budapestet és a budapestieket. Eszközként használja őket, a városi ügyek nem érdeklik, nem törődik velük, pedig várost építeni csak békében, párbeszédben és együttműködve lehet - fejtette ki az államtitkár.
Hangsúlyozta: Budapest mindig akkor tudott előremenni, amikor a városvezetés és a nemzeti kormány megtalálta az együttműködés útját. Ha a mindenkori városvezetés és a mindenkori kormány között nincs együttműködés, annak a budapestiek isszák meg a levét - mondta Fürjes Balázs.
signal2
signal2 2023. 02. 27. 13:58
Előzmény: #6025  Robben
#6027
MOndjuk ez legalább idevaló hír, mert a Mi Hazánk ellenzéki és hazudik. Lássuk mik a valódi árak:
https://kozteruletimedia.hu/hirdetesi-feluletek/oriasplakat
"Magyarországon 20 és 130 ezer Ft + áfa közötti összegért lehet bérelni óriásplakátot egy hónapra" 
A Momentum 99.000 Ft-ért bérelt, tehát az aktuális ársáv felső felében. 
Ezzel szemben a fidesz gigacsalása óriásplakátokkal: 
https://24.hu/belfold/2017/06/29/plakathaboru-orbanek-lekoroztek-kedvezmenyekben-a-jobbikot/
ehe
ehe 2023. 02. 27. 13:34
Előzmény: #6025  Robben
#6026
Szerencsére a magyar adófizetők által összedobott, közpénzből finanszírozott kormányzati propaganda plakátok teljesen törvényesek, morálisan megkérdőjelezhetetlenek, teljesen etikusak, örömteli létezésük, usw.
Vagy lemaradtam, hogy Toroczkai mester azokba is beleállt volna?
Robben 2023. 02. 27. 13:18
#6025
Külföldi pénzből folytatott pártfinanszírozás miatt hétfőn feljelentést tett a Mi Hazánk Mozgalom a Momentum óriásplakát-kampánya miatt.
Novák Előd, a Mi Hazánk alelnöke budapesti sajtótájékoztatón kijelentette: a magyar titkosszolgálat által feltárt, amerikai milliárdokból folytat tiltott pártfinanszírozásnak és pénzmosásnak is minősülő óriásplakát-kampányt a Momentum.
"Bár a Momentum tagadta az osztozkodásban való részvételét, most kiderült, hogy az ő média- és cégbirodalmuk is kapott abból a pénzből" - fogalmazott, majd emlékeztetett arra, hogy a titkosszolgálati jelentés nyilvánosságra hozott része szerint több mint négymilliárd forint érkezett  a balliberális ellenzékhez köthető szervezetekhez és cégekhez, külföldről, az Action for Democracy nevű fedőszervtől.
A milliárdos támogatások végfelhasználóinak azonosítása során mutatták ki, hogy Bajnai Gordon volt miniszterelnök és egykori titkosszolgálati miniszteréhez köthető DatAdat-cégcsoporton keresztül a többi között a FelitunoMedia Kft. is kapott pénzt.  A cég ügyvezetője Sárándy Rajmund az Opten céginformációs adatbázis szerint egy másik, 2021 őszén alapított Street Fluence Kft ügyvezetője, is, amely cég a Momentum mostani óriásplakát-kampányát is biztosítja, méghozzá a piaci ár negyedéért - fűzte hozzá.
 A Momentum a cégnek a kampányért mintegy 90 millió forintot fizetett ki, de az óriásplakátonkénti havi bruttó 99 ezer forinttal szemben a piaci listaár ezen összeg mintegy négyszerese. A 2022-es választások előtt háromnegyed évvel, mindössze hárommillió forintból alapított cég 2627 felületet vásárolt meg, amivel a piac meghatározó szereplőjévé vált. A nyomott áron kizárólag a Momentummal való óriásplakát-szerződés felveti a bűnszövetségben elkövetett költségvetési csalás gyanúját, ezértpénzmosás gyanúja miatt is feljelentést tettek a momentumos céghálózat ügyében.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 02. 26. 10:33
Előzmény: #6022  signal2
#6024
Dehogynem.Az illegális migránst épp elég menekültnek beállitani.Te is folyton menekültekröl papoltàl miközben Szerbiában nem is volt hàború.Màs...Az adómentes rész pedig adócsalàsra ösztönöz.A magyar léleknek jobban megfelel a fogyasztàsra épülő adózàs.
Peterbond 2023. 02. 21. 19:07
Előzmény: #6021  Karvalytokes
#6023
""Legtöbbször azokat akiknek semmi közük nincs hozzá"
Ilyenkor én például a Fekete Győr András kommunistázására szoktam gondolni ( aki ugye 1 éves volt a rendszerváltáskor és egyedül apai nagyapja volt Tanács elnök amiért kommnuistázzák igaz 9 éves sem volt mikor meghalt a nagyapja, az anyai nagyapja meg 1956-os forradalomár volt de az ilyenkor nem számít  )  de amúgy előszeretettel ballosoz le a Fidesz bármilyen amúgy jobboldali politikust vagy pártot akár belföln akár külföldön aki kritizálni merné.
Az alap jövedelem egyáltalán nem kommunista hanem liberális ötlet és sehol sem mérvadó pont az ellenzéknél. De nemm is azt mondtam hogy nincsenek ballosok az ellenzékben. Mondjuk a Fidesz balosabb tőlük minden tettében de hagyjuk. Én arról beszéltem hogy azokat kommunistázza akik nem azok miközben ő ma olyan intézkedések sorát csinálja.
signal2
signal2 2023. 02. 21. 17:19
Előzmény: #6021  Karvalytokes
#6022
Az alapjövedelem csaka PM programjában szerpeel, amely egy mérhetetlen párt, egyik másikéban sem. 
A többkulcsos adóval semmi gond, ha közben van járulékplafon. Meg egyéb közgadasági indokoltsga is van, és a munkavállalók 90%-át egyébként sem érintené, sőt az átlag alatt keresők még jól is járnának (tehát a többség), mert ugye  minden ilyen koncepcióban benne van egy adómentes rész.
Az illegálsi migránsokat senki soha nem mosdatta. Egy ilyet nem tudsz idézni. Attól, hogy a fidesz ezt hazudta hónapokon keresztül, még nem lesz igaz. Ellenben a fidesz bírósági ítélettel alátámasztottan nem tartotta be a menekültügyi szabályokat, sőt, leszavazta a frontex forrásainak emelését, amely ugyebár az EU külső határait védi. Észre sem veszed, hogy a fidesz éppen az ellenkezőjét csinálja annak, mint amit mond.
Karvalytokes
Karvalytokes 2023. 02. 21. 16:37
Előzmény: #6019  Peterbond
#6021
"Legtöbbször azokat akiknek semmi közük nincs hozzá"A több kulcsos adó,az alapjövedelem,illegàlis migrànsok mosdatàsa(internacionalizmus)..Ezek az eszmék kivöröslenek az ellenzék EU s zàszlaja alól.

Topik gazda

sotime
4 2 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek