Érdekes, hogy nem kapnak rá. Teljesen piaci alapon működik, állami segítségnyújtás nélkül és emellett stabil fejlődés nem is csak MO-n hanem Lengyelországban is.
Még jó h év elején ez is 430ft környékén volt. Azota két jó jelentés, rekord év lesz és az árfolyam meg 400ft körül. 8% esés arra, h jó a cég...vicc ez a bét.
Úgy tűnik a konzervatív 480 forintos célár annyira nem mozgatottt meg senkit. De majd hátha akvirál már lassan újra a DH.........vagy csak behozza az Interactive Brokers az amerikai tőkét a hazai tőkepiacra.......zsupsz lenne egy általános másfélszereződés
Fideszes állami pénzel ment, ott szépen beböffentettek mindig egy magasabb célàrat. Majd a portfolio fura módon mindig azonnal lehozta cikkben. Szépen felépítették. És még mindig megy.....
Hiába a jó eredmények, halott a kereskedés is meg a forum is ebben a papírban. Van célár 48ft és senkinek nem kell még 410ft-ért sem, úgy h ez még osztalékot is ad....vicc ez a bét
Erre a cocord-os elemzésre ki tudott negatívot adni...? Nem is értem. Talán mert alacsony a 480ft, ilyen eredmények mellett én min 540-560ft írtam volna...
A DH ennyit ér, mert diszkontot kell hagyni. Pár évig még valószínűleg jó lesz, de az ingatlanbomba sem tart örökké. Én már átéltem több bezuhanást, ami 6-8 évig is eltartott. A mesterek és vállalkozók nyakán maradtak a félkész házak, fölverte őket a gaz. És előtte akkor is talicskával vették föl a hiteleket az emberek. Gondolom, most sem lesz másképp. Érdemes most elolvasni a sokat ócsárolt Matolcsit. Azért mert kancsalít, és nem tud beszélni, még nem hülye.
Igazad is lehet, de jobb ha az árfolyam is tükrözi a jó céget. Sok kicsi van ahol csak bíznak, de csak a lehúzás van. Itt legalább lesz osztalék, és nem döntik be az árfolyamot.....
Így jó, ahogy van. Ma a 402-es borítás egy részét én kaptam. A többi 380-ról van. Amíg kb. 10% az oszti, addig az árfolyam nem érdekel. Minél kisebb, annál jobb.
Ha az eredmény növekszik az osztalék is tud nőni és az mindenképp kifogja kényszeríteni az árfolyam emelkedését, tekintve, hogy a MÁP hozam úgy néz ki nem fog emelkedni. (kamatprémiumot csökkentik) De ide türelem kell.
DUNAHOUSE részvény