Tőlem meg is vették a 402es vételem, pedig 426ra volt betéve eladásra
Törölt felhasználó2021. 08. 11. 17:25
Nem várt, kikapta 14954db-al a 430ft-ot! Valakinek sürgős volt! Nem sok papír van itt közkézen, a könyvben is ellátni a végéig, ha itt lesz valami, az nagyot fog szólni! Remélem valami készül!
Azért más is lát benne fantáziát. Ma be volt rakva majd 13edb vételi oldalra. Lesz egy még jobb Q3 és irány fel. Csak hozzanak ki egy magasabb célárat.
Most stabil a cég, mert dübörög az ingatlan piac és az építőipar. De tudjuk mi volt 6 éve, alig adtak el lakást, vidéken 10millió volt itt nálunk egy kádárkocka, most 20millió. És 20ért is elviszik, pedig min.30 milliót rá kell költeni.... Én bízom a rv-ben, csak azt sajnálom, h a napiba figyelt 21cég közül, 10 napból min.5 nap ebben nincs kötés sem...:-(
Úgy legyen....jómagam is érdekelt vagyok jelenleg ebben. Egyszerűen csak leírtam, hogy mivel tudom megmagyarázni azt, ami alapvetően számomra is meglepő.....nevezetesen, hogy nem emelkedik az árfolyam egy alapvetően általam fundamentálisan alulértékeltnek gondolt vállalat esetén
Ez szerintem tipikusan az a helyzet amikor az árfolyam nem azért van itt ahol mert a vállalat ér ennyit, hanem mert likviditási diszkonttal forog a papaír. Az ajánlati könyv végtelenül üres. 10-es könyvvel ellátni az aljáig. Jelenleg az Xtend-en forgó Megakrán likvidebbnek tűnik!! Szóval jó a cég csak a kiszálló bizonytalan, ami a spekiknek elengedhetetlen.....a likviditást és a forgalmat meg a spekik csinálnák......amíg nincs likviditás addig pedig szerintem marad ez a diszkont (ami viszont nem hátrány hosszútávú befektetésben gondolkodók számára
és év eleje óta ki lett fizetve részvényenként 13,3Ft és 25,9Ft osztalék. Ha ezeket még hozzáadod a jelenlegi 404Ftos árhoz, akkor 450-et kapsz. Ha az osztalékból levonod a 15%-os adót, akkor is 437 körül jársz. (Nálam nagy része TBSZ-en van.)
DUNAHOUSE részvény