Akkor majd a 780Ft-on osztalékon vett papírjaimat elengedem mondjuk 1000Ft-on. Ennyi. Attól még a tavalyi 125Ft-omat nem fogod "elvenni". :):):) Egyelőre az ingatlan piac nem néz ki rosszul, lesz lóvé.
Akkot nézd meg a negyedéves jelentésüket. Aztán kalkuláld hozzá, a kormány új lakásépítési orogramjait. A külföldi lányok is jól muzsikálnak. Úgxhigy én bevásároltam és egyáltalán nem aggódom. Szépen araszol felfelé. Rz nrm az a papír amit machinálnak és naponta ugrálnak ki-be a vevők. Stabilan tartani! Jól hoz.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
A számok azt mutatják. Jó kis portfóliód van! 😆 Nekem a Ricsitől és Moltól elment a kedvem. Ricsi különadó beszakadásnál és urána hosszú'hosszú agonizációnál. Mol meg szinte folyamatosan egyhelyben topog.
Na vettem ma skacok, múlt héten csak nem kaptam, hiába álltam bent, ma sikerült 930-926-on marni belőle. Ha leesik az OTP abból fogok venni, vagy pedig ebből. Ricsi-mol tele a puttony, a többivel nem foglalkozom. Ja még van egy kis nyomda tényleg. Az idei tavasz után remélem megint lesz egy jó kör és zsíros oszti.
Én erre nem alapoznék. Szépen lassan ment fel, a jövő év az ingatlanosok nagy éve lehet, szóval 2026-re visszatérhet egy husosabb osztalék is. Semmi nem indokolja, hogy valaki vagy valakik szétadják.
Szerintem már nem. Nekem régóta van. Oszti után brutál kieste magát. Több képcsőben. Kapaszkodik felfelé. Rettentő sokáig időzött 920- környékén. Szintet lépett. Szte. Osziig már nem lesz alatta.
DUNAHOUSE részvény