Szerintem se temessétek. A vezetőség a biztos profitrealizálásra megy. Május 31-én pedig jelentés. Ennek tudatában érdemes kiszállni. :) https://dunahouse.com/hu/esemenynaptar
Hát igen. Kicsit femérhetné a terepet az eladásra. Én is vacillálok. Még nem döntöttem, de ha mindenáron eladni akar, akkor én is meggondlom és kiszállok. Egyenlőre tartom. Örülnék, ha nem jelenne meg nyitás előtt vagy után. Egyenlőre nem látom!
azért ne temessétek, kicsit gondolkjatok bele.... Mégis miért akarna most kiszállni a VIG? Nem kevés részesedése van egy baromi alacsony forgalmú papírban. Annélkül, hogy ne tegye tönkre az árfolyamot csak akkor tud kiszállni, amikor van forgalom is.... Vagy szerez rá vevőt, ami nem biztos hogy megy. Jóhogy ilyen osztalékkörnyezetben teszi ezt meg, mert most van igény a papírra. SZVSZ
Milyen érdekes.Akik eddig ajnározták,most a legszarabb papírnak kiálltják.Szeretnék minnél lejjebb beszélni,hogy olcsóbban tudjanak venni. Napi 47 millás forgalomnál szerintem nem lehet szórásról beszélni egy 1000 ft-os papírnál.De majd meglátjuk,hogy ki nevet a vêgén.
Én nem temetem.. Gyors és jó az elemzőkézségem.. Nem azt jelenti, hogy tévedhetetlen vagyok.. Másik. : Én általában időben meghozom a szükséges döntéseket.. Ha 5, ha 6 stb százalék mínuszt kell elfogadnom, akkor elfogadom .. Nem is ragadtam be semmibe . Tudom mit írtam.. De ez most marhára nem tetszik.. Látszik hogy nem tudja a Vig a szarát eladni... Folytassa vágás után is?.. Na ne...... BIFnél is igazam lett egy speka hülyítette a népet.. nulla tartalom mögötte.. Itt benéztem a vig- és dolgot..
Ja holnP eladom ezt a szart, veszek nyomdát vagy alteot b verzió otp vagy telekom certit .. Ebből a szarból még leesik az ksztalék lest ujra 700 Ft . Főleg úgy hogy a gyökerek el még qva sok van 😂
DUNAHOUSE részvény