Már fontolgattam egy ideje, mert úgy érzem el fog maradni a következő fel kör az oszti fizetésig. És végül a beírásaitok alapján úgy érzem Ti se hisztek már benne. Oszti után pedig én erőteljesen le várom ( 700-600 ig). Persze simán lehet, hogy nem lesz igazam, de az érzés ellen nem tudok mit tenni. Most nem raktam semmibe, de készen állok bármire :) Lehet akár Mtel egy kis felvásárlós körre vagy az Alteo pl. 3600 körül már teljesen jó lehet
egyébként tényleg amatőr húzás volt egyből kiszállni..De ha már kiszállt engem is érdekelne mi volt olyan vonzó amibe egyből ugrani kellet? OTp shorton kívül mert az életstílus kihagyhatatlan.De azon kívül?:_))
Szia! Azért ez nem ennyire fekete-fehér. Az irományod első fele tény és igaz. De azt hogy ennél van-e jobb arra azért nehéz válaszolni,mert nem tudjuk mennyi lesz az árfolyam vágáskor. Sajnos ez a VIG féle atrakció úgy néz ki belerondít a mesés tervekbe.
Buta döntést hoztál.Döntésed értelmében egy jó kilátásokkal bíró cég árfolyamát ,ami 3 hét múlva fizet 13 % osztalékot még lejjebb várod. Nem azt firtatom,hogy eladtad hanem azt,hogy miért most. TUDSZ A BÉT-en jelenleg ennél jobbat, mert ha igen akkor elárulhatnád.
DUNAHOUSE részvény