tényleg szar sajnos nem erőlködöm vele ebből még leesik az osztalék...meg méga vig meddig fog szórakozni nekem ehehz nincs idegzetem, akkor megveszem a ciget inkbb nyomdt ksi certit azt cskó. Molértse fogok megveszni..utna eldobja a 250 ft-ot egyből..unalmas..
Nos én 850-980 között veszegettem, átéagom valahol 930 között volt... Aztán ahogy írtam kb. tegnap előtt úgy láttam, hogy itt már nem nő fű és dobtam 980on. Nekem ennyi volt benne, Szerintem oszt után leesik 500--600-700 ig (nyilván nem mindegy ezek sem:) Majd egyszer visszazének. Egyébként megjegyzem AlTEO, MTEL, ANY mindegyik megindult, Alteo a legjobban. Sajnos nem értem oda hozzá elég gyorsan, most már nem érzek benne eleget, de tévedhetek persze MTEL-t talán érdemes venni és eladni az SRV-ben....
Én nem izgulnék miatta. Lesz egy egész jó osztalékod így is. Felívelőben van az ingatlanpiac. Vig kiszállása esetén megszűnik az eladói nyomás/szórás. Hosszú távon jók a kilátások szerintem.
"Nem azért megy a "leduma", hogy olcsóbban lehessen venni?????" Én is ezt gondolom. Nagyrészt pár hetes regek, pár db hozzászólással rendelkezők próbálják lejjebb húzni az árfolyamot.
Irreális várakozások voltak itt a topikban. Én már azon is kellemesen meglepődtem, hogy 1050-ig elment. Az osztalék bejelentése óta kétszer eladtam és kétszer visszavettem, ami most van, már megtartom. Jövőre még számitani lehet újabb korrekt osztalékra, ha a nyáron nagyon lecsorog, akkor bővitek majd.
https://invst.ly/14su92 A sok "károgás" és lefelé beszélés mellett nem szabad elfelejteni, hogy ha lemegy mondjuk 900-ig ott már az 13-14%os hozamot jelent az osztalék. Azért az már szépen néz ki akkor is ha utána lemegy oszti nélkül rést tölteni. Bizonyos nagyságrend mellett lehet egy láb a portfólióban szerintem. Nem azért megy a "leduma", hogy olcsóbban lehessen venni?????
DUNAHOUSE részvény