Az a kérdés, miért ment 5% alá??? Innentől nincs jelentési kötelezettsége, ha elad. Szavazati arány változik.. Lehet lesz folytatása, adok veszek pakkokat :) Érdekes...
A DUNA HOUSE HOLDING Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 1016 Budapest,
Gellérthegy utca 17.; Cg. 01-10-048384; továbbiakban: „Társaság” vagy „DHG”) az alábbi információt
teszi közzé: A Társaság ezúton tájékoztatja a tőkepiaci szereplőket, hogy a VIG Befektetési Alapkezelő
Magyarország Zrt. 2024. április 19-én arról tájékoztatta a Társaságot, hogy 2024. április 18-i
tranzakciók után 5 százalék alá, 1 705 087 darab törzsrészvényre csökkent a vagyonkezelésében levő
jogi személyek részesedése Társaságban. Budapest, 2024. április 19
Én nem félek" magasan " venni, és vettem..(nem az első eset)osztalék vagy árfolyam nyereség reményeben...az OTP vel közös munka pozitív, az osztalék pozitív.Ha jön a május add el és menj el nyaralni ..ha nem akkor koktélozás közben nézhetjük hogy beépül a zsebünkbe az osztalék ..
Szerintem is megindul nemsokára. Valószínű jönnek át MOL-ból is. Én is lehet eladom ott a papírokat. Ez a biztosabb. Kormány a családokat támogatja. Ehhez nem hinném, hogy hozzá nyúlnak!:) Ez a szent tehén! A családtámogatás!:)
DUNAHOUSE részvény