Az első negyedév itthon biztos jó lesz. A lengyel is jó lesz mert február végéig tart egy támogatott hitelAz olasz kérdéses.Összességében szerintem jók leszünk.
ha valójában felpörög a ingatlanpiaci hitelezés , nyilván ezzel az ingatlan piac is megpezsdül , akkor szép éve lehet DH-nak is. És persze a büfiknek szintén! :))))
2023.12 hó Concorde elemzésben nem ad meg célárat , de vételre ajánlja . A célárnál a 800.-Huf/rv. felülvizsgálat alatt volt! Ugye ez az összeg már egy korábbi céláruk volt , ami 2022.04.05 -én jött ki. Azóta nem volt új célár! Ideje felülvizsgálni és frissíteni!
Tisztelt kollégám! A tetejét és az alját nehéz eltalálni. Ne is törekedj erre mert csak néha fog sikerülni.Ha elfogadsz egy jó tanácsot akkor komoly növekedés előtt álló részvényeket választasz,olyanokat amik osztalékot is fizetnek. Amiket említettél azok teljesen rendben vannak,csak azt nem értem.hogy miért nem vártad meg az osztivágàs napját,amikor eldönthetted volna,hogy melyik pénzkupacot tartod meg, esetleg kivárással mindkettőt. Egyébként meg örülj a nyerődnek,hibákból tanul az ember, de jobb ha más hibáiból tanulunk. A DH esetében a Concorde-tól 2000 Ft körüli új célár sem lenne túlzó.De ez csak az én elképzelésem.Az ANY osztiivágásig elérhetu a 4000 Ft-ot. Szerintem még mindkettőbe vissza szállhatsz viszonylag kis kockázattal.
DUNAHOUSE részvény