Több mint egy hónap van osztiig. Nagyon xsúgos lenbe ha ezerig emelkedne csak! Főleg, higy fölötte is vettem már!:) Elvileg még 2-3 felkörnek bele kell férnie még.
Én ezzel a VIges dologgal nem számoltam.. Anno mikor vettem nem is tudhattam..De az énvéleményem az, hogy ez a cég rendelkezik az egyik legnormlisabb menedzsmenttel.Itt szinte biztos hogy megszavazzák az osztalékot.. Véleményem szerint 1000-1030 körül lehet osztalékig az árfolyam. Vágás után 900 körül...Ja apropó Alteo---nagyon erős az osztalék 400 Ft és úgy néz ki külföldön is terjeszkednek..Nagyon stabil a részvény árfolyama rég óta. jövőre szintén valószínű lesz osztalék.Szóval szerintem egy próbt megér az is..4 K meglehet osztiig..
Hétfőn tuti kilő, ha megszavazza közgyűlés. Előtte kell bevásárolni. Szerintetek lehet olyan, hogy nem szavazzák meg? Olyat még nem láttam soha. Szerintetek? Az a pénz már félretéve amit ki akarnak osztani, ugye?
A fülescsésze megbízható alakzat, de nincs nagyon alacsonyan az eleje. Én nem láttam ebbe teljesen bele. Persze én is azt gondolom emelkedni fog, de az alakzat kicsit furi. De én is most készülök venni nagy tételt még:) De néztem merre mozdul:)
Elnézve az "arcokat" jó helyen vagyok😂 Nyigodt helyen... Colombo meglátása érdekes... A legnagyobb arányos osztalék valóban itt lehet .. Kérdés utána melyik rv mennyire fog visszacsorogni.. Illetve éves távon komolyan a nyomába lehet a nyomda százalékosan... / nálam fut még a waberers és az Alteo is / mivel időközben elbozonytalanodtam 😂ki nyerhet egy százalékarányos duplaosztalékos bulit... A bluekba belefáradtam ... nézni rossz
Fogyogat azért, de igen, ilyen tempóban még hetekig adhatja. Kéne a forgalom napi 100-200k legalább pár napig. Amúgy ha lenne eszük, hagyhatnák felmenni kicsit 1-2 napig. De hát ugye nincs.
DUNAHOUSE részvény