Szeretnék áldott, békés karácsonyi ünnepeket kívánni Nektek és kedves szeretteiteknek! 🎁🎄🎁 Illetve sikerekben, eredményekben, egészségben és eladásokban gazdag boldog új évet kívánok! 🍾🥂🍾
Nem hiszem, hogy ez lehet a háttérben, inkább valami más, mindenesetre Tőlem 6000-on megvették a kis pakkomat és már vissza is álltam venni lentebb...egész közel van hozzám
Szépen araszolgat felfele. Gyakorlatilag 0 forgalommal, de az irány egyértelműen felfele mutat. Nem mernék nagy tételben fogadni az 500 alatti árfolyamra.
Pénzügyi bevételek 39 1 190 842 Azért ez mentette meg az egész félévet, ha ez nincs elég soványka lett volna :D Így viszont jövőre is kinéz egy jó oszti...60-70 forint :)
Először is: nincs részvényem jelenleg. Másodszor viszont valszeg egyre kevésbé tudjuk látni a DH folyamatait ahogyan csökken Magyarország súlya. Ezzel együtt ügyesek csinálják csak. Amit viszont nem értek, hogy miért nem lépnek be a környező piacokra is (Szlovákia, Horvátország), illetve miért nem mennek rá a cross-border értékesítésekre is. Az ingatlanpiac tudom, hogy túlnyomó részt hazai rezidensek között történik, cserébe a határokon átnyúló vásárlás mivel nehézkes folyamat, így az egy kifejezetten magas hozzáadott értékű szolgáltatás lenne. De legalább azzal kellene kezdeni, hogy az ingatlanos platforjaikon rá lehessen látni más országokra is.
Hát akkor nem veszek. Más a stratégiám, mint Neked. Sosem mondtam, hogy az enyém a jó. én TA alapon azt látom, hogy az 550 még nem a vége. az szektor szenved, egy tanácsadó barátom szerint 2024 Q4 lehet a legkorábbi valódi fordulat. az pedig még messze.
DUNAHOUSE részvény