Szerintem is tud fanttázia lennia a cégben. Főleg a növekedés okán. Azt azonban szerintem hiú ábránd várni, hogy mondjuk a magyar szegmens a következő pár évben valamikor is hasonlóan eredményes tudjon lenni mondjuk a 2019-es évhez képest. Szerintem most pár rossz év jön az ingatlanbefektetésekre, illetve a tranzakciók száma sem fog a közeljövőben szerintem oda visszamenni, ahol volt. Mindennek eredményeképpen tehát kevesebb tranzakció lesz és azokhoz sem feltétlenül tud majd a DH annyi hitelt közvetíteni.
A jelenlegi hitel-és ingatlanpiac mellett nem a DH a legvonzóbb részvény a BÉT-en, viszont amikor egy céget értékelsz, akkor a készpénzállományt és a növekedési lehetőségeit is figyelembe kell venni. Ezzel a készpénzzel a DH is olcsóbban tud terjeszkedni: más ingatlanos-, hitelközvetítő cégek árazása is alacsonyabb! Ha beindul a szektor (max kb 1-2 év), akkor még impresszív lesz a növekedés. Ha nem tud akvirálni, akkor meg jó osztalékot tud fizetni. . Én nem temetném, szerintem az 550 körüli ár korrekt, nem attraktív, de nem is túlzóan magas. Ha esetleg valamilyen okból megint lemenne 400-ig (nem hiszem), akkor két kézzel nyomnám a buy gombot.
én is mert átmentem másba. de figyelemmel kísérem.. tervezem hogy ujra beszállok. De anny jó vétel van nincs elég tőkém és inkább ezt hagytam a végére...Az igazat megvallva szerintem abszolute mindegy hogy 550 és 600 közt hol szállok be..10 százalékos oszti simán meglesz...
Normális ember -- sosem gondolta hogy ötszáz lesz, Persze volt egy ilyen beírás itt a fórumon is, nos aki írta azt minősíti. Ha jól végiggondolja valaki ez logikus mint az egyszeregy a Dunahouse felfelé megy👍
Teljesen igazad van, az én brokercégemnél a minimumkőltség 500Ft. Azonkívül hogy ilyen piacon mint a BÉT A kisbefektetők jogos érdekeit sértheti, semmi haszna nincs egyértelműen nem a tisztes(- séges), jó szándékú befektetők érdekeit szolgálja. Árak beállítására való az én meglátásom szerint.
DUNAHOUSE részvény