Lehet igazad lesz, tudod aki mer az nyer, vagy nagyot bukik :) Tudom hulló kés stb. ua. ez volt a vélemény a BIF fórumon is, amit BPali-nak írtak, majd hirtelen az osztalék kifizetése után elkezdték venni és gyorsan vissza is húzták.... nem tudom én se, hogy mi a jövő és szvsz Te is csak itt tippelgetsz :)
Ma látni lehetett, hogy le leszünk öntve (én 580-nál vettem még, de egy szinten nem szoktam sokat beszerezni), most egy halvány akarat látszik arra, hogy 570 körül megfogják. Ettől persze fogunk még csorogni a nyári pangásban, plusz amikor ősszel jönnek negatív hírek.
Én soha nem tervezek félévekre a tőzsdén, így nekem nem mindegy, mivel ha úgy alakul akkor eladom és megyek tovább :) azért én bízok benne, hogy a mai esést le fogja gyorsan dolgozni...
Feri lehet, hogy igazad lesz, de szvsz várjunk egy hetet és akkor már tisztábban fogunk látni :) Még a mai napi zárót is elég nehéz megjósolni, de szerintem már láthattuk az alját :)
Ma bőven borítottak rám, így nézhetem, hogy mikor fordul, bár azt én se gondoltam, hogy valóban ilyen gyorsan eldobja az osztalék kétszeresét... Így utólag pedig már az is látható, hogy tökéletes döntés volt az osztalék előtt eladni 740 körül (ua. a játék eddig mint a BIF, így még mehet egy kicsit lentebb is). ui. viszont nem volt ma reggel itt az ár jegyzőnk szvsz ezért is szakadt be jobban...
Fogalom nélküli csorgásra számítok 500 alá.Az osztalék rally véget ért,megy vissza a helyére.
Az ingatlanpiac is összefossa magát őszre,télre meglehet a 450 alatti szint is.
Vajon jön még a napokban tulajdonosi bejelentés eladásról?
Így van és ma is lesz alatt még alatta én oszti előtti napokban kiugrottam, mint a Bif-ből :) Most pedig veszem majd vissza egy körre... szvsz nem lesz 500 alatt
DUNAHOUSE részvény