Természetesen igaz a gondolatod. Gusztustalan árfolyam. A "befektetőket " meggyalázták rendesen a bejövetelnél a 28 milliárddal és a 210 forinttal. Más országokban börtönben ülnének, de a mai országunkban bizonyos körökben minden lehetséges. Mindegy, így jártunk. Én előre tekintek. VÉLEMÉNYEM. Brutál jó árfolyam itt vásárolni. Hihetetlennek tűnik, DE lesz ez 200 ft-300 ft között egyszer. :-) :-) Az,hogy mikor ? Erre ők tudják a választ. Sok mindent elárul,hogy nem szórták a felszabadult részvényeket a piacra. MEGVAN A HELYÜK. Igazából itt úgy 20-30 millió részvény lehet szerintem szabadon. 1 hét alatt oda teszik majd az árfolyamot ahova akarják. . Számomra ennyi.
Hamarosan kitörhet, ha a 40-41-et átvinné. 35 alatt kuka. Az 50 akár reális is lehet, de a 80-160 közötti vevők sajnos kb örökké várhatják a csodát. Mindenesetre elég gyalázatos a jelenlegi árfolyam
Érhetetlen. Beszélnek össze-vissza akvizíciókról , évek óta. Állítólag 52 céget figyelnek ( lehet már bele is "vakultak" a sok megfigyelésbe ) Talán kérjenek segítséget a haveroktól, besegíthetnek Pegasussal. :-) Szóval, az alap segítsége által már pénzük is van rá, mi a gond ? Megvárjuk a következő hajókázási szezont ??,
" HA" azért van 38 forinton,mert ott köttetik valami "üzleti esemény" akkor még érthető is lenne a MIÉRT, DE ha csak azért,hogy , még inkább SZEMBEKÖPJÉK A BEFEKTETŐ MAGYAR ÁLLAMPOLGÁROKAT akkor igencsak hányinger a ténykedésük.
Megközelítőleg 60 millió darab, úgy emlékszem. A lényeg,hogy mostantól KITERÍTHETNÉK a lapjaikat, ha nem is nevekkel ellátva,de legalább tettekben. És hát ott az 50 millió darab részvény amin opció van. Szóval lehetne mit alakítani.
Sajnos a DELTA bizonyos "körökhöz" került, SZVSZ ! Ezért ez a "mocsok" játék. Én is "csak" bizakodom,hogy úgy lesz ahogy gondolom. Részletezhetném,de nem látom értelmét. Várok, ennyi. nagy játékot várok. Úgy gondolom 2025-re alakulhat ki a cég " nagysága " . ui: kb azon az árfolyamon van tartva a részvény ami "kapcsolódik " a most szabaddá váló részvényekhez. Meglátjuk.
Örülök,hogy még a vonaton vagy. Még én is, de ez a "kilátástalan" várakozás egyre nehezebb. Remélem kifizetődő lesz egyszer és nem 5 év múlva. Az már az idáig eltelt idővel nagy sok lenne. Szeretném még élvezni a gyümölcsét.
Joker tegnap este 22:22-kor leírta a lényeget. Nem a cég vezetőinek a mondandója a lényeg hanem a TULAJDONOSOK tervei. Remélhetőleg most,hogy az összes részvény oda kerülhet ahova "való" ( 28-tól) , talán elkezdődik amire várunk. Még hozzá mehetnének az opciós részvények is. Még anno mondtam egy közgyűlésen ,hogy a DELTA összes cége a Delta Technologies-hez kerül. Úgy is lett. Hónap utolsó napjától ez is lezárul. MINDEN SZEMPONTBÓL a DELTA Technologies-é. Szóval van elképzelésem,hogy a DELTA-nak mi lesz a sorsa. ÉN folyamatosan azt tettem amit írtam. VÁSÁROLTAM !!!!!!!!!!!!!!!
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.