Egyébként NEM kellett volna senkinek beragadni 700 ft-os Opusnál, ha ott vett hisz többször is volt 800 ft felett !!!!!!!! Ennyi, több mint 10 % plussz. Szomorú ahogy gondolkodsz. NE tőzsdézz ha nincs saját gondolatod.
Szia ISMERETLEN ! 5,5 forintos átlag vételemmel miért ne írtam volna,hogy Séta-Mosoly az Opusnál ???? 10-20 forintnál írtam,hogy venni kell !!!!!!!!! NEM TEHETEK ARRÓL,HOGY 700 FORINTON VETTÉL ! Közöm nincs hozzá. Legyen saját gondolatod ! DELTÁT is 200 ft felett fogsz venni ? MOST ÍROM,HOGY VENNI KELL !!!!!!!!!!!!!!!! Nem érdekelnek az ISMERETLEN, arc nélküli nick-ek. Ennyi. Én teszem a dolgom és nem foglalkozom más fórumozókkal. Leírom amit gondolok , ennyi. :-) Szóval DELTÁT sem 200 ft felett kell majd venni és utána másokra mutogatni. Nevetséges amit írtál : SOKAN bERAGADTAK ODA MIATTAD !!!! :-) :-) Igen, szerinted én irányítom a NER-t . :-) Tényleg MOSOLY !!! Felnőtt, gondolkodni tudó emberek tőzsdézzenek, ne felügyelet alatt állók. NINCS VÁLASZ. Teszem a dolgom, mindenki csinál amit akar. ( Nekem bárki,bármit mondhat a fórumon, AZT TESZEM AMIT ÉN GONDOLOK ) Nem másik fórumozón kérek számon bármit is. )
Balázs Csaba ideje alatt lehetett ezzel a papírral jól kereskedni.Amióta Delta lett, kinyírták teljesen.Szép teljesítmény a vezetőség részéről.Szerintem sokan visszasírják BCS-t.
Lehet 27 milliárd is, végeredményben a lényegen nem változtat. Már írtam régebben. Ezek is szponzorálják a RÉSZVÉNYESI pénzből a "hajót", visszakapják más formában . Ez van, jó időre újra "eltűnök, üdv az "igazi kisrészvényeseknek ", áldozatok egy .............................. . 28 milliárd, 210 ft.
Janika ! ÉN megvárom, vásárlom keményen. Valahol vissza kell szednem a sok-sok ellopott pénzt amit a férgek ránk terhelnek mindenféle formában ,hogy ők jobban élhessenek. A tetvek 40 milliárdos hajókkal "evickélnek ", miközben .........................
Üdvözletem a NER-es geciknek. Én egyre nagyobb súllyal vagyok benne, vásárlom. Nem érdekel az ocsmány viselkedésük. A sok ellopott pénzből itt jócskán visszaszerzek tőlük,ha eljön az ideje. Ennyi. Csinálják csak a műsort, nem érdekel. Folyamatosan veszem.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.