Csak egyszer legyen 103 azt soha többe ez a szar!! Sok szerencsétlen meg azt hiszi hogy majd Bem adja azt tovabb fog menni!! Ne felejtsétek 360 millió papir és mind 0,78 as azokra nem lehet nagy arfolyam !!
Nem engedik ezt le még 60 alá sem szerintem. Ilyen "kispapírnál" a spontán piaci mechanizmusok szerepe szinte alig észrevehető. Ugye sejted, mit akarok ezzel mondani. :)
Majd meglátjuk ki jart jól! Megerte eddig is a 10k előtte 8k kért. 4ig 800 alatt volt és becsereltem a 20 alatti estmediaim és már most jobban megy! Várjatok csak a semmire!! 4ig menni fog égbe ez meg josda resbe akkor cserelem vissza! Tanulj tőlem!!
One of the biggest mistakes I see investors make is
confusing investing with stock picking. What is their goal? Probably just to
make some quick, easy money, which neuroscience has shown makes us feel good. Unfortunately,
behavioral economics tells us that acting on such impulses tends no end well! :)
Látom, a Lufiban megpróbálják csírájában elfojtani azokat a "hangokat", amelyek a részvény árfolyamának csökkenését vetítik előre. Cui prodest? Et quare? De, ha valaki latinul kevésbé értené, akkor Who has an interest in banning an opinion on realistic options? And why?
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.