Danke schön! Ahogy mondták az orosz partizánok. 🥂 😉 Nem kóstolgatjuk egymást. Megbeszéltük. Word was your bond! De most már 66 körülről megvan a 10 %. A magasabb árfolyamon vasároltnál pedig meglesz. 🤴🎊
"amennyiben fellebbezés mellett dönt, tájékoztatni fogja a tisztelt
Befektetőket." Vagyis,ha nem lebbez fel akkor nem fog tájékoztatni!! Amúgy meg már rég kifizették ezt a bírságot...
Cégjegyzékszám: 01-10-043483 Nyilvántartó: Fővárosi Törvényszék Cégbírósága
1/1
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.
Tel.: +36 1 437 5200 I Fax: +36 1 437 5299
http://www.deltatechnologies.hu A Delta Technologies Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (Cg. 01-10-043483; székhely:
1134 Budapest, Róbert Károly krt. 70-74.; a továbbiakban: „Társaság”) a Tpt. 55. §-ában és a
24/2008. (VIII. 15.) PM rendelet 4. mellékletében foglaltaknak megfelelően ezúton értesíti a
tisztelt befektetőket, hogy a Magyar Nemzeti Bank (MNB) által 2020. március 17-én
meghozott, H-PJ-III-B16/2020. számú határozat megsemmisítésének céljából a Társaság
által indított perben1 a Fővárosi Törvényszék meghozta döntését, melyet a Társaság a mai
napon vett kézhez. A döntés értelmében a Fővárosi Törvényszék a Társaság kérelmét
elutasította.
A Társaság 2020. június 9-én jogkövető magatartásáról tanúságot téve megfizette az MNB
határozatában szereplő bírságösszeget2
. A Társaság vezetése vizsgálja az ítélettel szembeni
jogorvoslati lehetőségeket; amennyiben fellebbezés mellett dönt, tájékoztatni fogja a tisztelt
Befektetőket.
1 https://kozzetetelek.mnb.hu/kozzetetelek?viewid=K144178/2020
2 https://kozzetetelek.mnb.hu/kozzetetelek?viewid=K224040/2020
A DELTA TECHNOLOGIES NYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG
TÁJÉKOZTATÓJA
Budapest, 2021. március 5.
Delta Technologies Nyrt. KAMPO!
Azért a mai forgalom bizakodásra enged okot adni egy újabb kör erejéig. Most már ahogyan számoltam, úgy 80-90 millió forint értékben vásároltak 67-71 közötti árfolyamon. Mindenkinek nyugodt, szép hétvégét!
Majd csak figyelj én 100 felett bizti nem veszek mert addigra coinok 4-5-6x fognak az nem a troger házig gessik terepe az az a igazi világi nagy emberek játszótere!!! Sajnálom akik meg hisznek ezeknek 😩 Itt is ha korrektek lennének már 500 lehetne akik beragadtak azoknak egyutterzesem!!
Kimmi fiú már csak ilyen.Mindíg az a jó amiben éppen ül.Settet ugyanígy köpködte amikor beszopta vele. Biztosra veszem,hogy a határtalan jóindulatát viszonozoni fogja neki a sors :))
Nem szoktam senkinek sem rosszat kívánni, mindenkinek tiszteletben tartom a stratégiáját. Sehmet kolléga is egy korrekt hullámlovas, amit nem rejt véka alá, nem is baj. Kívánom neki, hogy jó sokat keressen oda-vissza. De Te az állandó jósnős kárörvendéseddel kivered nálam a biztosítékot. Édes jó Istenem! Add, hogy raus barátunk 100 alatt semmiképp se tudjon felszállni a robogó Delta vonatra!!!!
Ilyenor inkább horgászgatunk és vaddisznóra vadaszgatunk a barátokkal. 🐕🐷 Ebbe azért még nem merek belevágni. Nincs nagy forgalom, ezért még 5-6 %-os realizálás lehetőségét sem látom benne. Most majd talán a 4IG és a Cig indul(hatna). De azert Nektek szerencsés kereskedést! 🍀
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.