Ahhoz kisebb csoda kellene, bár a közvéleménykutatási adatok 2016-ban sem jöttek be, azonban most nagyobb a különbség, és a hibák egy részét azóta ki is küszöbölték, ámbár a kérdések most is egy kicsit a demokraták-felé terelik a válaszadókat, és még ott van a sok rejtőzködő Trump-szavazó is, valamint a demokraták levélszavazás, mint hibaforrás, ugyanis ott már egy betű elütése miatt is érvénytelen a szavazat még akkor is, ha saját nevében üti el a szavazatot.
Nem tudom ki nézte el, de itt már akkor írtuk a 60 Ft-ot annak ellenére, hogy egy-két-ezer darabot én is bent hagytam 88 Ft-os árfolyamon, mert hátha .... De aztán hígítottam, így most már 70 alatti árfolyamom van, azonban már volt olyan, hogy megfogta az 58 Ft, én ebben bízom most is. Aztán egy sperkakörnél 70 Ft felett ki mindent, mert ezzel mostanában nem szeretnék kereskedni.
Nekem az az erzesem hogy mar nem fog lejjebb menni.Kovetkezo 2 napba kiderul ha no a forgalom akkor mar maradunk es innen indulhat valami kb 75ig.
Törölt felhasználó2020. 11. 02. 11:50
Csúnyán elintézték az utóbbi időkben a Delta részvények árfolyamát,
amely a 60 forintos szintig húzódott vissza pénteken és most innen
várhatja a hét kezdetét. Még szeptemberben volt esélye a grafikonnak
felülkerekedni az éves 100-as csúcson is, de most úgy tűnik egészen a
40-es mélypontot is célba vehetik a medvék.
egy biztos egy darabig eshet most vákasztás környékénmés ugyis bezárnak pár országot még söt megverik pálcával aki kimeri tenni a fejét a lakásbol söt körmöst adnak,tehát eshet,de ha megtudja amerika a tramp gyözelmet lesz egy felkör,de utána libernyákol ,tüzelni fognak akkor meg megzuhanhat,volt nem rég hogy gyujtogattak ,lehet ujra,akár vasingtonban is
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.