sztem 60-70 kozott lesz az alja mondjuk ez attol is fugg hogy befogjak-e vezetni a reszvenyeket ha igen akkor lejjebb is mehet es onnan lesz egy felkor viszont ha sikerul megint szarul beadniuk akkor nem hinnem lejjebb megy mint 60.
Ezt nehéz lenne megjósolni. Igazi V alak nem volt, annyira a nem ment fel, ezért szerintem a W nem is nagyon értelmezhető. Inkább U alakra hasonlított, ami lehet továbbra is U alakú, Azonban, ha a V felfelé menő vonalának tetejét úgy értékeljük, hogy az elérte a pandémia előtti csúcsot, akkor W is lehet, de a fene sem tudja. Én abban reménykedem, hogy addig nem megy le, mint a járvány első hullámában, és azt is remélem, hogy a mostani pánikreakcióknál nagyobb nem lesz. De ezt a reményemet semmi nem alapozza meg, de semmi nem is cáfolja.
Azt gondolom, hogy ilyen spakapapíroknál kiszámíthatatlan. Mivel ma viszonylag jó a forgalom, és sokan vannak 85-90 között, inkább a "hosszú fekete vonal" felett lesz.
vízválasztónál vagyunk. a napokban eldőlhet hogy a hosszú fekete vonal felett van helye újra pattogni, vagy inkább csak alatt, a két fekete vonal közt (78-40es tartomány). tekintve a téli kilátásokat, egyik papírban sem tudok optimista lenni. http://keptarhely.eu/view.php?file=20200921v00tgl79w.jpeg
Mi megmondtuk! Jut eszembe, a Szektában ugyanezért a mondatért függesztettek fel. :)
Törölt felhasználó2020. 09. 21. 10:48
szektában szomorúan indul a hét. hát igen, a kitiltásokkal nem lehet megvoodoozni az árfolyamot :) de egyetlen reményük, hogy KV ma beírt, az is valami.
Ezzel nagyjából egyetértek, de szerintem nem lesz akkora hatása a második, harmadik hullámnak a tőzsdei pszichére - és a gazdaság sem talán -, mint az elsőnek volt, noha az egészségügyet jobban leterheli. Ha pedig végleg itt marad velünk a COVID-19, akkor meg mindegy. Azt is mondhatnánk, hogy lesz egy kis "túlnépesedést szabályozó" és tudatváltozást előidéző szerepe.
Ahogyan írtam, nagy részét eladtam 94-körül, de még vagy 4.000 db-om van, ami olyan kevés, csak morzsa, hogy azért sem adom el a 88-as átlagom alatt akkor sem, ha a már eladottak miatt nem lennék még itt sem veszteséges. Most jobban zavar az OTP amiből 10.000-en vettem egy szép nagy pakkot, és 10.700-on nem adtam el. A Delta meg még mehet 81-ig is, akkor lennék ezt a néhány darabot beszámítva pozitív nullán.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.