Az OTP-s fiún kívül - aki egyébként teljesen más miatt és célból ment el az OTP vezérhelyettesi munkakörből - mint amiket sejtetnek hírek a szektában, van más infó is, hogy így tartja a 100-at a pappeer? Tíz százalék le- vagy fel- adrenalinért még be is szállnék, ha írsz valami biztatót - József Attiláén kívül. :)
Megnyugtatásként javasolnék egy kis wellness-hétvégét. Ajánlanám a sávári Spirit Hotelt, ott két-három nap is megnyugtató élmény, különösen ebben az időben. :)
Mesterem! Tudod, hogy nagy tisztelőd vagyok. Nagyon aktív vagy mostanában. Érzed már a veszted vagy még nem érzékelsz semmit a viharból? A következő hetekben nézegesd az időjárás jelentést azé' és esőkabát mindig legyen nálad, meg ne fázzál egyelek meg.
Ki, bizony. De nem úgy ahogy te gondolod. Van ez a deltagroup holding, ennek a 100%-os tulajdonosa az mnm invest. Ez az mnm invest eladási opciót kötött a deltagroup zrt csoportra, ennek a 40%-os részére. Így értelemszerűen a deltagroupnál lévő delta technologies nyrt 125 millió db részvénynek is a 40%-a új kezekbe kerül. Ez pedig nem más mint a Berki és a Barna urak. Legalábbis a tegnapi és a mai hírekből ez látszik körvonalazódni.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.