Szerintem is folyamatos lehet az eladás, mert ha egy napon szeretné őket eladni, akkor bizony az alaposan lenyomná az árat. Spontán piaci mechanizmus. Kereslet-kínálat. Ha úgy van, ahogyan "gondolom", akkor nagyon ügyesen csinálja!
Akkor a mai nap nem egy forgalmi rekord neki..Inkabb azt gondolom folyamatosan szall ki gazgatosag kulonosen uj papperok okozta higitas elott. Talan azert is huzzak a dolgot addig lehet 100 korul adogatni.
A tartósság relatív fogalom ennél, mert 2-3 nap már annak számít. De a vágyvezérelt gondolkodásban már ott csillog a 200-300-as - de olvastam olyant is, hogy 500-as - árfolyam. Ha rajtam múlna és a mi hozzászólásainkon, akkor már biztosan annyi lenne, de előtte bevásárolnánk. Persze, a szektások szerint nyafogunk, rosszat akarunk, megszívtuk, hogy lemaradtunk, stb. (biztosan ki fogják egészíteni :)), mintha ez tőlünk függne. A következő körbe azért beszállok. De még nem tudom hol, azonban a szektások - akiket kifejezetten kedvelek - majd megmutatják a helyes utat. :)
Úgy látszik eladták a 92-33 forintos részvényeiket, mert akkor nagyon nagy volt a forgalom, amiből arra is lehet következtetni, hogy bevásároltak belőle. Egy tíz-húsz-milliós pakkon már lehetett egy-két milliót keresni egy-két nap alatt, ami azért nem rossz "napidíj". Azért, hogy a szektások nehogy azt mondják, azért írom, mert ebből is kimaradtam, ebben igazuk is van, szegény anyósom is utólag szokta mondani, hogy mit kellett volna. Majd jön a következő kör. De köszönöm, jól alszom. :)
Kamuhírek - vagy inkább disztingváltan nevezve: nem kellően megalapozott hírek - folyamatosan jöttek, jönnek és jönni fognak a Deltában. Most már az lenne az atipikus, ha nem jönnének. Egy-egy körre jók. :)
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.