Szerintem 70-nél lejjebb most nem megy. A pandémia okozta tőzsdei sokknak is vége lassan. A Delta pedig anélkül nem igazán szokott 70 alá beesni. Ha arrafelé lesz, én beszállok. Arról nem tudnak letiltani/kitiltani a szektások(k).
A szektások félreértése teljes. Azt gondolják, hogy akik ezen az oldalon írnak - igaz, ők is írnak - és a részvény árfolyamának csökkenését prognosztizálják, azok ezt azért teszi, mert azon "élvezkednek". Remélem, annyira nem elvetemült senki, hogy más kárán örömködik. Ugyanakkor azonban itt a Delta-történet másik részét is látják, nem kamuznak megalapozatlan híreket csak azért, hogy a Delta emelkedjék, hanem inkább próbálják reálisan, sőt egy kicsit pesszimistán megközelíteni az egészet, és akkor beszállni, amikor a papír árfolyama - a felbeszélés, az illúziók ellenére is - csökken, mert abban benne van egy nagyobb felhúzás esélye. Talán jobb lenne nem rosszindulatú, örömködő beírásokat látnának itt egyes szektások, hanem más, olyan információkat, véleményeket, amiket esetleg saját kereskedésükben is hasznosítani tudnak. Persze, az itt írók sem mindig találják el az irányt, de azért sokszor beletrafálnak.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.