Bizony. Szektasok is jobban tennek ha a grafikon szerint kereskednenek 100 felett dobni 70 korul visszavenni. Ez a papper ezt tudja jol erre koll hasznalni:) https://www.tradingview.com/x/v97JT2NM
Már nem nagyon jegyzik, ez igaz, de Andy Vajna után örökölte a tulajdonrészt. Igaz, most B.Cs úr, Kadosa úr, Papp úr, stb. - ha jól tudom. De nem is ezen van a hangsúly, hanem azon, hogy a Deltának a 4iG-vel történő konkurálása csak vicc.
Kérdezem én, foglalkoztam veled? Kiüresedik a szekta? Idejöttök csesztetni minket és személyeskedni? :) Amire hivatkozol, az már régen volt, keress egy kicsit frissebb információkat! :) További szép napot és jó keresgélést! :)
Dehogy ismered te jobban!Ha lenne fikarcnyi fingod is az itteni történésekről akkor nem írnál ekkora baromságokat és nem adtad volna el 65 forinton!!Szóval sokkal de sokkal szerényebben ha kérhetjük!
Erre hadd ne kelljen válaszolnom! Ti tényleg azt gondoljátok, hogy a Vajna Timcsike által birtokolt, NER-es cégnek nem minősíthető, a cégjegyzékben feltüntetett saját tőkével rendelkező kis cég bárhol és bármikor konkurenciája lehet Jászai 4iG-jének? Ezt - az egész helyzetet - egy kissé jobban ismerem, mint jó-néhányan közületek.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.