Megint beröppent egy fake news. Még hogy a 4iG-vel bármiben versenyhelyzetben lehetne a Delta! Ez ugye vicc volt valaki részéről! Ne dőljetek be mindennek, ha szabad javaslatot adni, illetve csak addig dőljetek be, amíg profitot tudtok realizálni! Ez a javaslat gratis volt! :)
Van egy tag itt a fórumon aki végig szopta a Nutexet 50 forintról és dobta ordas bukóban 25-ön.Utána 37-ig ment rövid idő alatt.Arról nem is beszélve hogy állandóan siránkozik. Na ő az igazi pancser !!Nem emlékszem már a nevére de neked jobb a memóriád :)))
Az nem személyeskedés, ha az akcióra reakció jön, mert fogalomzavar összemosni a támadás elleni védekezést a támadással. Jogos védelem volt részemről. Nem kötöttem bele senkibe, hanem válaszoltam a személyeskedő bejegyzésekre olyanoknak, akik nem tolerálták a véleményemet, és a Delta helyett velem kezdtek el foglalkozni. Ezekért azoknak járt volna bünti, akik belém-kötöttek. Valóban kettős mércével akarsz mérni, de szerintem elhibáztad. Azért láttam, hogy Sampipivel neked is volt egy kis vitád a szektások között. :)
Amig egy sima tozsdei folyamatot folyton ilyen almok kozott fogtok megelni,soha mem is fogtok nagy lovet keresni. Semmifele pakkatadas nem volt,a nagy reszet en vettem meg,es nyilvan gozom sincs h ki adta,de kb nem is erdekel.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.