És, ha most elkezdenénk itt, a Lufin minden jót írni a Deltával kapcsolatban, akkor felmenne az árfolyama? Szóval nem. Akkor ezek szerint, ha nem dicsérjük, akkor lefele sem tudjuk terelgetni. So what's the problem with us?
No, a záróban benyomott valaki 11 millát, 109 ezer darabra, hogy közelítse a 100 milliót a napi forgalom. Most valamit tud, vagy azt, hogy még lehet olcsón venni, de ez ellentmond annak, hogy korábban olcsóbban lehetett venni, vagy azt, hogy még ennyiért el tudja adni. Holnap meglátjuk. :)
Bankszakjogászként is dolgozva, még nem nagyon láttam olyant, hogy a Törvényszék első, vagy az Ítélőtábla másodfokú ítéletét a Kúria rendkívüli jogorvoslati eljárás keretében - még ha engedélyezték is a felülvizsgálati eljárást - MNB-s ügyekben - az első vagy másodfokú ítéltet hatályon kívül helyezte vagy megváltoztatta volna. Az esetek 99 %-ában a Kúria a megtámadott határozatot hatályában fenntartja.
Mashova is irok, de a blue chipek pl. etizedek ota kivaloan mukodnek nekem is sok penzt hoztak mar. Est media/Delta tech. meg sokaknak inkabb vitte a penzet de ezzel is lehet kereskedni ha bizonyos egyszerusiteseket teszunk. Pl. nem varunk tole transzparenciat mert ez nem az a papper, nem fektetunk bele hosszu tavra csak gyors koroket igyekszunk kihasznalni. Ott vannak a filleres pakkok bizonyos kezekben + az ujak varjak a nyomdat ezt is tekintetbe kell venni mint nehezito korulmeny. Biztos feltunt, hogy forgalma is igazan csak a speka korok alatt van.
Lenne még pár más papír, ahová ugyanilyen megfontolásból irkálhatnál, azonban mégsem teszed. Tehát továbbra is kérdés: miért épp a Deltát szemelted ki?
Nekem nem tunt fel hogy lelkendeznék ha igy lattad az felreertes. Ez inkabb szomoru foleg egy tozsdei ceg eseten es nem sok jot mutat a jovore nezve. A masik szektasnak meg a valasz hogy tisztanlatas szekta gorbiti a teret mi igyekszunk kiegyenesiteni. Ha speka papperkent tekintetek ra maris mas lesz a megvilagitasa.
DELTA LUFI
Mer én tudom hogy megy fel hajrá Magyarország hajrá humet.