Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nehogy félreérts, csak én is találkoztam egy teszttel, amiben szintén ilyen kérdések voltak. Az értékelésnél meg az volt, hogy ha csak egy kérdésre is igen a válasz, akkor függő az illető.
Egyébként én sem tartom magam annak, ebben a formában hülyeségnek tartottam a tesztet.
Elvileg kritikus szinten vagyunk. Akik most vesznek, bátrak. Bíznak a szokásos felpattanásban. Aztán, ha mégsem lesznek elegen, akik ebben tudnak bízni, és mindenki elkezdi adni, akkor mi lesz? Tartok tőle, hogy el fognak tűnni a vevők. És ki tudja, hol bukkannak fel újra.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?