Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
és utána André Kostolany nyitott egy brokercéget "akarsz-e játszani" néven.
Törölt felhasználó2014. 10. 10. 11:27
azért a tegnapi záró napos gyertya kombinációra longot nyitni,nagy bátorság volt,mind sp mind dax egyértelmű short napos zárót kapott,sp 500 törte a 25 öt már CFD-ben hajnalban így az 1900 ott is erössen benne van a pakliba,de onnan szerintem fordulni fog,nem töri azt,ha viszont töri azt úgy,hogy a napos RSI 35 alá zár akkor jővőhéten nagy vérengzés lehet.
Dax a trendcsatornát kostolgatja éppen,kb 650 körül.
Lehet, hogy ebben a csapkodó időszakban le kell menni rövidebb idősíkra. Nekem is volt longom, de rögtön zártam és átmentem shortba, ahogy törte a M15-s trendvonalat. link Most persze az a kérdés, milyen stoppal kövessem. H1 csúcs völgy túl nagy, lehet, hogy M5, M15 kell mostanában.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?