Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Na igen! Ez jó!
1) Játszott-e már a munkaidő rovására?
Igen. Sokszor.
2) Előfordult-e valaha, hogy a játék miatt vált gondterheltté az otthoni élete?
Igen. Szar ügy.
3) Érintette-e már a jó hírét a játék?
Igen. Itt a fórumon pl. most már sokadszorra járatom le magam. :)
4) Érzett-e valamikor lelkifurdalást a játék után?
Nem. Ez furi.
5) Játszott-e valaha is azért, hogy fizethesse az adósságait, illetve így oldja meg az anyagi nehézségeit?
Nem. Nincsenek adósságaim és anyagi problémáim sem. Egyszerűen csak kapzsi vagyok, beképzelt, és okosnak hiszem magam, pedig csak szenvedély beteg vagyok. :(((
Én nem vagyok olyan, aki ezt vmi jópofa játéknak tekinti, mert ezzel az erővel papírrepülőt is hajtogathatnék a bankjegyekből és dobálhatnám ki az ablakon. Azt meg, h elhiggyem, h ki lehet matekozni a jövőt, meg h én leszek az, aki legyőzi a globális tőkepiacokat egy szgép előtt ülve, azt végképp nem! Miféle küldetés tudat kell ahhoz, h az ember két magáncsőd után újra nekivágjon - ahogy Koszto írja - nem tudom. És ő az, akinek sikerült, de mi van azokkal, akiknek harmadszor sem? Róluk nem tudunk, a híd alatt végezték. A lottót is azért adják fel az emberek minden héten, mert a híradóban látták a főnyeremény boldog tulajdonosát.
Játékszenvedély teszt[(else)WEBBeteg teszt
A játékszenvedély éppen olyan betegség, mint az alkoholizmus, vagy nikotinfüggőség. Tesztünk segítséget nyújt ahhoz, hogy megtudja, Ön játékfüggő-e. Forrás: Dr. Kelemen Gábor - A kóros játékszenvedély pszichológiája és kezelése
1) Játszott-e már a munkaidő rovására?
Igen
Nem
2) Előfordult-e valaha, hogy a játék miatt vált gondterheltté az otthoni élete?
Igen
Nem
3) Érintette-e már a jó hírét a játék?
Igen
Nem
4) Érzett-e valamikor lelkifurdalást a játék után?
Igen
Nem
5) Játszott-e valaha is azért, hogy fizethesse az adósságait, illetve így oldja meg az anyagi nehézségeit?
hát nekem semmit nem hozott sőt amikor 40000ft volt akkor vettem bele majd 32000ige ment le 2 évet ültem benne végül félévvel dobtam a db.olás előtt :((((((
8760, 8700, 8500, 8400, 7xxx, akármi.
De ha úgy akarják, hogy 8750-en kiütik a certimet, és mondjuk 8700-ról pattan, akkor különösen minden okom megvan rá, h abbahagyjam, mert csak az ördög(ök) játszanak velem.
De ha úgy akarják, hogy 8750-en kiütik a certimet, és mondjuk 8700-ról pattan, akkor különösen minden okom megvan rá, h abbahagyjam, mert csak az ördög(ök) játszanak velem.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?