Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Küldj már egy fotót magadról Gyuszi, a frizurád is kib...ott precíz? :D
Törölt felhasználó2014. 09. 25. 15:35
Vélhetően azért, mert a 9514-et nem hagyhatja csak úgy ott, mint daxli-eb a Szaharát... először le kell pisilnie jobbról-balról, aztán szaladhat tovább... :)
attól, hogy "rosszul teljesít", még nem biztos, hogy kiforog, csak akkor, ha ezzel egyidejűleg a bennmaradásra vonatkozó szabályok valamelyikét is megsérti. Sőt, akár "jól teljesítő" cégek is kikerülhetnek, pld. ha felvásárolják vagy beolvasztják őket.
Valakitől hallottam a minap, hogy pl az sp500 csak emelkedni tud. Ugyanis a legjobban teljesítő 500 vállalat van benne. Ha ott valaki rosszul teljesít, az kiforog, és jön helyette egy jól teljesítő. Ergo csak emelkedni tud :) Na jó, ez így nem igaz teljesen, de elég jó képet mutat szerintem.
jaja, az világos - bocs, nem írtam időtávot: pár nap, max jövő hét végéig várok korrekciót. És persze nem armageddon, 9550, esetleg 9400-ig (ha esik egyáltalán, ahogy írtam, simán lehet, hogy még ma dobom 9760-nál és átállok longba).
szóval egyetértek, simán mehet még, hosszú távú trendből semmi se sérült. Csak az aug-i középtávú, de az se meggyőzően még.
azért egy próba shortot szerintem most megér - és gyorsan kiderül, ha nem..
kijöttek az amerikai adatok, de szinte pont az előrejelzettek, elvileg nem kéne, hogy változást hozzanak.
de futik mínuszban, így szerintem először betölti pár mínusz pontot nyitás után SP, talán pici pluszt is mutathat első órában.
kijöttek az amerikai adatok, de szinte pont az előrejelzettek, elvileg nem kéne, hogy változást hozzanak.
de futik mínuszban, így szerintem először betölti pár mínusz pontot nyitás után SP, talán pici pluszt is mutathat első órában.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?