Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Simán meglehet, én már nem bírtam idegekkel:) Majd ha kicsit visszacsorog, újrakezdem a longot, kisebb pakkal.
Addig is a törzstőke nagyrészének nézek vmi nyugisabb részvényt/ETF-et. Túl sokat kockáztattam mostanában certiken.
Törölt felhasználó2014. 09. 18. 17:17
Előzmény:
törölt hozzászólás
"Miért te kommunista vagy? "
1.) Azért ilyen messzemenő következtetést levonni egy egyszerű színcseréből, mely csupán egyéni ízlés dolga: nekem úgy valahogy jobban tetszett volna! Jobban kézre esett volna. Valahogy a tudatalattim úgy osztotta volna szét.
2.) Te raktad fel e két színt. Mi mást cseréltem volna fel?
Az idővel kapcsolatban pedig magyarázkodnod nem kell: Elnézést ha nem jött át, hogy csak viccelődök! (Egyébként nekem tényleg többe kerülhetett volna)
Magam is megköszöntem, mert beszédesek az ilyen ábrák. És így nem nekem kellett összerakni. [Persze ha innen közelítjük meg a kérdést akkor most jó komcsi voltam -és Te is!- : Csináltál valamit, amit beraktál a közösbe, én pedig elvettem azt amit csináltál, és csak használom. -Azt hiszem így működött a rendszer nem? De ez már Off, nem akarok belemenni! Bocs ha bárkit megbántottam vele!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?