Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Olvastam is akkor, csak aznap éjjel értem csak haza, többen is írtak, és már nem akartam nekiállni irkálni, másnap meg elmaradt...
De amúgy teljesen igazad van, csak a mostani kis számlamaradékot már nem akarom hurcolászni (ráadásul a számla nem az én nevemen fut, tesóm diákszámlája) de ha bejön egy kis lóvé, megyek pont ide, ahova írtad.
"DF Markets-nél 0 €/GBP/USD a kezdőtőke a számlanyitáshoz"
"A csésze vagy fülescsésze alakzat során a grafikon egy ÖBLÖS feneket formál, melyet követően az árfolyam egy kis konszolidációs szakasz után felfelé tör ki a formációból. Az alakzat azonosításához szükség van egy folyamatos csökkenést követő trendszerű emelkedésre, ami meghatározza a csészét, majd ezt követően a fület formáló csökkenésre, mely egyben a kitörés alapját is jelenti az árfolyam számára.
A csészét követő emelkedő trend magassága általában megegyezik a csésze magasságával, így a célárat úgy határozzuk meg, hogy a csésze magasságát hozzáadjuk a kitörés szintjéhez."
Azt ne vedd ide, az akkori egy kicsi, 100K alatti számla volt, minimális kötésekkel, szépen el is füstöltem, nagyjából annyi volt belőle a tanulság, h magyar piacon, napi 50 ft-ot mozgó otp-n ne akarj daytradelni, mikor helyből 10 pont a költség :DD
Certiket is nézegettem akkoriban, de szó szerint csak pár darabbal, ha daxban 10 db certim volt, az már nagy pozinak számított.
Nem hiszlek el! Kb. 2 hete írtam neked egy jó céget, meg azt is beszéltük, hogy FXCM-hez sem kellenek százezrek és van minilot is. DF Markets-nél 0 €/GBP/USD a kezdőtőke a számlanyitáshoz és van minilot.
Ezt írtam kb. 2 hete:
"Még mindig nem nyitottál? Nemrég kaptam egy hírlevelet a DF Marketstől. Már náluk is van minilot és nincs minimális tőkeletét számlanyitáskor (ha jól tudom ezzel kapcsolatban volt problémád a múltkor). Náluk van index cfd, forex, részvény cfd, futures, etf stb. Részvényből ugyan korlátozott a kínálat de azért így is bőven van miből válogatni. Forexnél minden van, még GBP/HUF devizapár is megtalálható (ami azért sok cégnél nincs).
A teljes termékpalettáról pedig itt tájékozódhatsz: link
Nagyon korrektek, mindig fejlesztenek valamit és évente 1-2 alkalommal felhívnak ha van valami komolyabb fejlesztés, változás stb... Ami hátrány lehet, hogy a számlára befizetett összeg -még kártyás fizetéssel sem- nem jelenik meg azonnal a számlán, mert minden tranzakciót leellenőriznek és jóváhagynak. Ezt általában 9:00-18:00 között max. fél órán belül meg is teszik, ha utána tőkésíted fel a számlát akkor sajnos várni kell reggelig. Ez margin call esetén lehet kellemetlen. Angolul tudni kell, máskülönben nem tudsz velük kommunikálni (számlanyitáskor felhívnak). Nagy-Britanniában van bejegyezve a cég, FSA felügyelet alatt van, leellenőrizhető. Az FXCM-ről már beszéltünk, nem rossz de fejlesztés nagyon ritkán van, a termékpaletta pedig sokkal szegényesebb, mint a DF Markets-nél és kérnek minimumot a számlanyitáshoz. 1 éven belül a DF színvonalasabb lett, mint az FXCM, utóbbinak viszont még mindig jobb a platformja és a pénz is azonnal megérkezik a számlára. Minden másban jobb a DF."
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?