Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
mármint SP-nek? (reggel írtam, hogy átültem DAX-ból SP-be, hosszan írkáltuk, hogy átjöhetnek amcsi befektetők európába az itteni QE hívószavára).
SP500-ra supportok: TOM szerint és ma láthatóan is 1989.
utána 65-70 körül a 200 napos (nekem ez most a targetem). Onnan sokak szerint visszaugorhat akár 2020 vagy fölé is.
de ha mégsem, és azt is átviszi és alatta zár, akkor még 1950 is régi szint, utána meg 1900.
Bocs, forrásokat és hivatkozásokat nem tudok most idetenni, van egy jegyzetem, oda írkálom ezeket, de nincs hozzá már link.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?