Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ha segíteni akarsz rajtam, elküldöm az adataimat, nyitsz egy számlát a nevemben 40K-val.
utána ezt addig duplázgatod, míg 1 milla nem lesz, és akkor felezünk.
mind a kettőnknek lesz fél millája, mind a ketten jól járunk, és garantálom, hogy elmondom minden létező fórumban, hogy te voltál az, aki segített rajtam.
Elhiszem. Annyit tudok mondani erre, hogy ezért kell kis összeggel tőzsdézni, és legyen a számládon egy kis plusz pénz, amivel adott esetben rá tudsz segíteni ha baj van ( az általam felvázolt 40.000 - 20.000 alapján).
meg is állított délelőtt egy fogatlan cigányasszony az utcasarkon tenyérjósolni, ő is megmondta, hogy ma délután tragikus hírt kapok, mely egész életemre hatással lesz
na megszaggatom kaftánomat és elvonulok zokogni a sarokba. :*((
kedves barátaim ezen a fórumon, ezennel ünnepélyesen visszavonom a 40k-s ajánlatomat, most már nem lehet rá jelentkezni. Mindez azonban elgondolkodtatott azon, hogy mégiscsak van abban valami, ha az ember üzleti szempontból közelíti meg a dolgokat. Eddig ugyanis kizárólag a magam szórakoztatására tőzsdéztem. Itt a fórumon zadar kolléga megkért mutassam már meg neki hogy csinálom, de demon, utasításaimnak megfelelően megnyitotta a számlát, ahol nyomon követhette minden kötésemet, annyit mondtam neki, hogy duplázást vállalok, oszt jóccakát. Első nap végére 20% eredményt értem el, amikor ránézett azt mondta nem hisz a szemének (5millából 6 milla lett), elmondtam neki, hogy nekem is szokatlan, mert kezdésnél azért az első nap enyhe mínuszban szokott zárulni korábban, úgy tűnik profi lettem :). Másrészt megjegyezte, hogy látja a sok mínuszos kötésemet. Mondtam neki, ez engem nem zavar, emiatt működik a módszerem, de ezt itt a fórumon egyszerűen nem érti senki. Mindenestre forduljatok hozzá, ha nekem nem hisztek.
Valószínűleg egy új vállalkozásba kezdek (egyébként is van vállalkozásom), ahol majd duplázást fogok vállalni, melyet egyébként nagyon könnyű megoldanom (ha 1 nap alatt csinálok 5millából 6-ot, akkor gondolhatjátok mennyi idő alatt csinálok 10-et belőle). Természetesen ezt nem itt a fórumon fogom végezni, sem propagálni. :) Jó kereskedést mindenkinek!
az előző nem jelent meg, de ezen fetrengtem, azonban azóta hozzátennék még annyit, hogy én is nyitottm ám. Sőt, nem csak jó helyen, mert az én szobám is jó hely -kipróbáltam, hanem jó időben is: Nálunk most szélcsend van, gyönyörű őszi idő, napfény és 29°C
hát.. itt mindenki újra tízezres daxokat vízionál. én reggel eldobtam dax shortot és átültem SP shortba.
juteszembe: reggel rádióban (millásreggeli) azt mondták, hogy azért ez a QE iszonyú korlátozott lesz, ami kötvényre igaz a Draghi leírása, az pár milliárd euró, összevethetetlen a Fed pénzpumpával. Inkább pszichológiai hatása van vagy lesz.
itt a felvétele, szept 5. 7-8 közöttiben volt: link
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?