Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
na, közben teljesült még egy short pakk vételem 9670-75 környékén (nem tudom pontosan, hogy vételi célár hol teljesült, dolgom után most értem vissza géphez - de lehet, hogy nem is baj, valószínűleg jó ideges lettem volna 9715-nél :)
éves szinten természetes,hogy amerikai határozza meg az irányt,ezt soha sem vitattam,de a jelenlegi szituációban mint már írtam,úgy látom,hogy az erőtlen sp500 azért nem korrigál mert tart a dax long trend.
azért nem az volt eddig a jellemző,hogy amig amerika már lefele ment volna addig a a dax meg még felfele akarna inkább menni.
Ami a forgalmat illeti azt önmagukhoz képest lenne még érdekes megnézni,hogy pld.sp500 ill a dax éves átlagos forgalmához képest,melyik teljesít jobban.
én pld a daxra tippelnék,hogy az éves forgalmához képest nagyobb forgalommal teljesít mint az sp500 a saját éves forgalmához képest.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?