Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Sokkal kisebb nyerseség esetén is két kézzel kapnának utánad a brókercégek. Lehet jelentkezni, ahol másolják a kötésed. link Idáig egy ember nyerseséges, kicsibe csinálja, stop nélkül, nekem mindenki azt mondta, hogy nem lehet stop nélkül kereskedni, mert egyszer az összes nyerseség elúszik, de úgy látszik mégis megy. 1 év alatt 50%-ot ért el. link
Szerintem ha tényleg ilyen jól megy, akkor jelentkezz náluk, lehet, hogy a jutalékból megélsz majd.
biztos vagyok azért benne, hogy van eurócentes lépésköz is, csak azt sehol nem látom... látatlanban meg nem nyitok pozit :)
eleve engem az érdekelne, h mekkora a spread ezen a cuccon... mert ha akkora, amekkora a forintos certin, akkor nem érdekel a dolog, akkor ugyanaz, mint a forintos certi, csak még a konverziót is fizetnem kell.
pontosan. az egyik legjobb hatástöbbszöröző mechanizmus.
nem véletlen, hogy az összes piramis, MLM, hálózatépítés, stb, minden erre az elvre épül :)
hozz be magad alá 4 embert, aki szintén hozzon be (fejenként) maga alá 4-et, stb stb.
brókerszámlával kapcsolatban kissé átverésgyanús :D
Egyébként igaza van Goának. Nem kell ez a sok hókuszpók! Csak írd ide be a fórumra, hogy mikor nyitsz pozit és milyen irányban, a chartot mi is le tudjuk olvasni. Aztán amikor lezárod, azt is írd meg nekünk! Én is ezt csinálom, mindenki láthatja, amikor hisztizek, meg azt is, amikor örülök.
én is nézegettem már őket, de nincs róluk árjegyzés...
az erstemarketen még nem jelzik ki az árukat, a netbrokiban meg csak eurós lépésközben van megadva
azért az vicces, mikor legjobb vételi ajánlat 8 euró, legjobb eladási meg 9.... laza 12,5% spread a kettő között :)
szóval én kivárok, amíg normálisan látom, mi ez - mellesleg ha már ilyet vezetnek be, igazán megcsinálhatnák normálisan a 2 tizedes árfolyamkijelzést is.
én is nézegettem már őket, de nincs róluk árjegyzés...
az erstemarketen még nem jelzik ki az árukat, a netbrokiban meg csak eurós lépésközben van megadva
azért az vicces, mikor legjobb vételi ajánlat 8 euró, legjobb eladási meg 9.... laza 12,5% spread a kettő között :)
szóval én kivárok, amíg normálisan látom, mi ez - mellesleg ha már ilyet vezetnek be, igazán megcsinálhatnák normálisan a 2 tizedes árfolyamkijelzést is.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?