Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nekem is átutalhattok 40 K-t! A bátrabbak 400-at is! Szuper elit suliba jártam. Az osztályfőnököm Tribuszer Zoltánné volt, az iskola igazgató pedig egy Madoff nevű úriember. :)
na jó eddig is egyértelmű volt,hogy az ukránok ép az aktuális tőzsdei pozíciójuk alapján gyártják a híreket :)
ha shortba ültek,akkor folyamatosan invázióról beszéltek,aztán mikor már arra sem reagált a piac,hogy szerintük az oroszok atombombával akarják őket támadni,átmentek longba és kitalálták a tűzszünetet.
Mondjuk érdekes is lenne ha egy ország tűzszünetet kötne miközben tagadja,hogy háborúzna.
Nem az én számlámon, hanem olyan tőzsdeszámlán tudom csak bemutatni, amelyhez te is meg én is hozzá tudok férni. Ezért legyen új számla, és csak ennyi legyen rajta.
ha te vonulsz börtönbe attól én még bátor lehetek, nem? azért bizti ami bizti ide is beírom: Orbánc úr, én egyáltalán nem értek vele egyet abban amit a múltkor írt. sőt, én semmiben sem értek vele egyet :)))
1, Milyen technika az, ami a te számládon működik, az enyémen meg nem?
Ezt még a panamai székhelyű, offshore lehúzós brokicégek is jobban becsomagolják :)
2, Hova lett a kockázatkezelés, amit anno magyaráztál?
Akkoriban szó nem volt olyanról, hogy aki a módszeredet követi, elveszítheti az egész tőkéjét.
Az megy nekem egyedül is, nem kell benne segítség :D
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?