Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Az kell is. Nekem meg ahhoz nincs idegem sokszor. Ezt meddig tartod még? Pénteki jegybanki gyűlés felküldheti égbe, de szét is verheti. Megvárod longban?
jaja, én is 9500, akár 9600-ra vártam dax-ot, ha SP új csúcson lesz, aztán tessék, még talán 9400 se lesz, ha így folytatja..
de ha esni kezd az usa, akkor viszont azt dax lendületesen követi majd :)
mért? mi baja? :))
a neten írják: Közös tapasztalatok alapján, a tudásátadás átlagos eredményessége elhanyagolható. Természetesen vannak esetek, mikor észrevehető a befogadó félnél a változás, de többnyire porszemek maradnak csak az „oktató” szakmai jellegű mondataiból
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?