Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
az simán lehet. sőt, ha nagy hülyeséget hordanak össze jegybankárok péntek este (pl. európai QE-ről), akkor erre hétfőn még esélyesebb.
meg is hagyom certire szánható tőke min felét jövő hétre, ebből gyors zuhanás nem holnap fog kezdődni..
Mondtam én,hogy nem értek hozzá,de mostmár azért is kitartok a short mellett,mivel összességében logikátlannak látom ezt a csúcsra járatást,akármit is mutatnak az indikátorok...
... lehet, hogy nekünk kellene ezek hatása alatt kereskedni. :) Kitoltam a megbízásokat, van helye csapkodni. Sajnos én nem értek annyira hozzá, mint itt páran... :/
... lehet, hogy nekünk kellene ezek hatása alatt kereskedni. :) Kitoltam a megbízásokat, van helye csapkodni. Sajnos én nem értek annyira hozzá, mint itt páran... :/
... lehet, hogy nekünk kellene ezek hatása alatt megpróbálni a kereskedést? :) Ha így folytatja, akkor a megölt longom is hozott volna egy kicsit a konyhára. Hagyok neki egy kis teret, én sajnos nem értek annyira hozzá, mint itt páran.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?