Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
A dbreceni polgármester élőben ad interjút a hír tv-n. Semmiről nem beszél de a tőzsdék másodpercre pontosan lereagálták. Lehet vmi Kósafigyelő-Robot? :-)
Lehet. De 2020 se lepne meg jövő hét elején. Ath után bármi lehet, le is fordulhat, de mehet is még pár napot fel.
Viszont érdekes, hogy SP ugyanúgy kezd reagálni futures szintekre, supportokra, mintha rendes kereskedelmi időben történne. Régen nem így volt.
Ma is ez volt, úgy tűnik: várható volt egy kis vissza teszt, több nap emelkedés után. Futikban meg is volt, de azt vártam, hogy normál ker-i időkben is lesz. Így tűnik, nem.
Két hete a nagy zuhanásnál volt hasonló: nagyon vártam, hogy 1900 alá benézzen (onnan terveztem longot), futiban meg is volt 1895, de nem hittem el - jól meg is szívtam akkor, ültem shortban még egy ideig.. tanulság, hogy futi forduló is elég, legalábbis SP-nél
SP-nél ma egy 1970-ig visszateszt még bent marad a trendcsatornában. Ha abból kiesik, akkor persze kérdőjelek jönnek. De ha az megtartja, akkor az igen kevés út lefelé shortolni. link
Ha marad a csatornában és pattan onnan, akkor indulhat a 2000 felé (és elég tiszta belépő lehet egy longra az 1970).
azért egy pici volt.. ha tudnék, most vennék még longot, normális kis visszateszt még hitelesebbé is teszi az SP-nél az ATH-t péntekre (daxot meg talán 9400-9450 közöttire várnám)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?