Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Meglássuk. SP kitörésre SzVSz jó esély van a 2k-s érték vonzása miatt, és ez a DAX-ot is fel fogja rántani. Hogy mennyire, az más kérdés... Egyelőre elfogyott a pánik, komolyabb esést legközelebb 1-2-3 hét múlva saccolok csak.
Egyetértek, SP erősnek tűnik. Russellt nem tudsz brókerednél? Az tud még zuhanni, mint a kő.
Mostanában mutatott kép alapján viszont Dax is lefelé tud menni nagyokat. Sajnálom, hogy mai long lehetőségről lemaradtam, amikor írtam, holnap pedig már nem biztos, hogy beleveszek felfelé. Lehet, hogy megvárom SP csúcsát és onnan kezdek short pozikat kiépíteni pénteken és jövő hét elején
A háború/embargó végét kb most+jövő 7en árazzuk. A szeptember-október hónapokkal én 1 cseppet óvatosabb lennék, elég csapadékosak szoktak lenni, elkél az esernyő. Ilyen aug.-i szintű (vagy inkább ennek a duplája, 10% SP visszaeséssel) beilyesztés simán lehet ősszel a kamatemelési sztori miatt.
na eltűnt a hozzászólásom,de a lényege az volt,hogy nem szabad elfelejteni,hogyha végre napvilágot lát az,hogy nem lesz háború és az embargó is csak színjáték az arany elindul le a tőzsdék pedig az égbe tovább és szeptembertől mikulás rally.
de ne felejtsd el,mihelyst hivatalos lesz,hogy nem lesz háború és hát végül is ez az "embargó" is csak színjáték,arany rúgni fog egyet le a tőzsdék meg repülnek tovább és szeptemberben indul is a mikulás rally.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?