Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
szépet ugrott az előző záróhoz képest, de az előző napok kereskedési sávjához képest nincs elmozdulás, most épp a pénteki nagy fekete gyertya "árnyékában" sávozgatunk.
ha megnézed az aug 8 és 11 közötti rést, az igazi rés, hiszen ott a 11-ei minimum is magasabb, mint a 8-i maximum.
amúgy nem voltam gépközelben hétvégén, de ahogy most nézegetem, nem nagyon látom, h bármi megoldódott volna péntekhez képest, szóval nem tudom, mire ez a nagy hurrá :)
persze ugyanez volt pénteken is, felvonult mindenki, vonultak a harckocsik, nem izgatott senkit, aztán valamelyik cowboy durrantott egyet, és egyből beszakadt minden :D
100 pontos rés után, bő másfél % pluszban kisebb visszatesztre shortot nyitni sztem elég jó trade. nem várom, hogy innen, most zuhan be, de valami visszateszt csak lesz (van is amúgy, már kis plusz körül van a pakk, pontosan nem tudom, mert nem egyben vettem, van 20 db 2431-ről (9227-es dax) és 8 darab 2379-ről (ez meg kb 9244-es dax)
már 9200-nál bőven nyerő lenne, s odáig azért már csak lemegy a jegyzés :)
A gyenge (és az ázsiai piacok által nagyrészt ignorált) kínai-hong-kongi adatok már inkább irányt mutatnak (=a +1.7%-os emelkedésnek mára nincs sok alapja, akkor sem, ha ez korrekció).
az bátor. Bár ilyen semmitmondó nyilatkozat berlini egyeztetésről.. gyakorlatilag semmiről se tudtak megállapodni a jelek szerint ("bizonyos területeken volt előrelépés" - de nem mondták, hogy hol). én kiszálltam nyitáskor, ez most még bármerre mehet.
valszeg épp azért ment fel egyből ilyen magasra, mert a 9200 feletti nyitónál kidurrant egy rakás short stopja, és ezek a kényszervételek vitték tovább. :)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?