Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
érdekes,hetesen per pill. egyértelműen short,naposon viszont korrekciós fel,a kettő még nem is zárja ki egymást kb 9.600-ig,9.800 felett már más lesz a helyzet
hetesen a 8.470 nagy valószínüséggel be fog következni,sőt,a késöbbiekben a 7.500 is.
én inkább utóbbi alatt beszélnék bear marketről
11% vagy 15% az már majdhogynem tök mind1 ,
viszont ha hosszabb távon ránéztek a chartra , látszik hogy se a CAC se az FTSE nem tudta átütni a 2007-es csúcsait , sőt meg se közelítette , ez azért több mint érdekes ! )
(dodo szinte semmit nem tud gyengülni ---> kamatemelési várakozások)
Mit idegeskedjek?
Mindenkinek igaza van a saját szemszögéből.
Szerintem Ő is jót akar, és esélyes, hogy igaza is van, csak nem tudja úgy átadni, hogy mi is megértsük... (Vagy rossz helyen próbálkozik, mert itt nem nagyon érdekes a héten túli pozi.)
neked írta, akkor téged néz hülyének :))
de nyugi, szarul számol úgy usd-ben mint huf-ban. de kapott +6-ot a hsz-re, úgyhogy ő a király :)))
Törölt felhasználó2014. 08. 14. 20:28
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kizárólag macd-szempontból tettem fel. A két helyzetnek egyéb vonatkozásban valóban kevés köze van egymáshoz... mindazonáltal egy macd-keresztezés hetesen sohasem "játék". :)
Neked nyílván mindig igazad van,de hogy jön ide a deviza?
van egy pontértéke(egyébként €-ban),csúcstól aljig(kb 4.600-4.100)
ez nincs 15%.bárhogy számolod.
de nem ezen van a hangsúly most sem,hanem a lekezelő stíluson
Törölt felhasználó2014. 08. 14. 20:08
Előzmény:
törölt hozzászólás
Hetesen egyre kevesebb az esély, hogy az macd elkerülje a 0-vonal valamekkora keresztezését lefelé... kb. az azonnali felfelé spurizás maradt az egyetlen lehetősége... nagyjából úgy, mint annó 2012 június elején:
Méltó hsz egy Zen mesterhez! ;) :D
Higgadt, nyugodt... én ilyet nem tudok :(
Nekem ilyenkor már gurul a gyógyszer, írtam h szívesen olvasom az írásait, de ezt a fajta kioktató stílust nem bírom, senkitől!
Úgyh az egyenlőség jegyében meg kell kérdeznem: Mi a fasz értelme van ennek?
2)Szamodra, HUF-ban,
6/6 arfolyam 221.9
8/7 arfolyam 236.1
tehat HUF ban 8/7 datumnal az eses -23.7%.
Mindketto, bizony, nagyobb eses, mint az altalam irt -15%.
Lehetne rupiaban es renminbiben is;-)
A lenyeg-latasi kepessegeden viszont (ugyanis egyatalan nem errol szolt a hozzaszolasom, de veletlen ebben is igazam van),
nos, nem valtoztat ugy tunik, semmi sem;-
Ennél tovább én sem merek gondolkodni . 8300 ellenállás 8900 tól fibo 38,2 . SP -nél se volt 1900 -tólkomoly korrekció most 1956 MA 50 leviheti 1925 jörnyékére de aztán bízom az emelkedésben ismét bár ez még korai .. :)
Ez nem a véletlen műve, azokat direkt nem osztjuk meg, nehogy más is megtuggggya a tutit!
Én már a múltkor is írtam, hogy tetszenek az elemzéseid és nagy eséllyel be is jöhetnek. DE! Még nincsenek megerősítve. (A szememben legalábbis)
És mi van ha mi longot nyitunk? Neked is azt tudom írni, mint Goapnak. Egyedül a TF és az ahhoz tartozó STOP számít.
Szerintem Te azt hagyod figyelmen kívül, hogy ez nagyrészt egy daytrade topik jelenleg, így igazából nem nagyon számít, hogy milyen trend van, csak az órás/4órás.
A jövőbe meg nem lát senki (vagy ha igen, akkor jól titkolja), erre példa, hogy Neked is kellett már upgradelned az előrejelzéseidet.
"Nem gondolnam, hogy augusztus, nos, ahogy a kerdest feltetted, a DAX nagy honapja lenne a vegere. " - Én sem mondtam, hogy úgy gondolom, ez egy kérdés volt csak Goap felé, hogy miért temeti már az Augusztust 13.án?
"A hozzaszoloknak meg, nos, ideje lenne tanulmanyozni a bear piac alapjait." - Persze, abból baj nem lehet. De jelenleg (MÉG) nincs megerősített Bear pijjacc.
Ez nem a véletlen műve, azokat direkt nem osztjuk meg, nehogy más is megtuggggya a tutit!
Én már a múltkor is írtam, hogy tetszenek az elemzéseid és nagy eséllyel be is jöhetnek. DE! Még nincsenek megerősítve. (A szememben legalábbis)
És mi van ha mi longot nyitunk? Neked is azt tudom írni, mint Goapnak. Egyedül a TF és az ahhoz tartozó STOP számít.
Szerintem Te azt hagyod figyelmen kívül, hogy ez nagyrészt egy daytrade topik jelenleg, így igazából nem nagyon számít, hogy milyen trend van, csak az órás/4órás.
A jövőbe meg nem lát senki (vagy ha igen, akkor jól titkolja), erre példa, hogy Neked is kellett már upgradelned az előrejelzéseidet.
"Nem gondolnam, hogy augusztus, nos, ahogy a kerdest feltetted, a DAX nagy honapja lenne a vegere. " - Én sem mondtam, hogy úgy gondolom, ez egy kérdés volt csak Goap felé, hogy miért temeti már az Augusztust 13.án?
"A hozzaszoloknak meg, nos, ideje lenne tanulmanyozni a bear piac alapjait." - Persze, abból baj nem lehet. De jelenleg (MÉG) nincs megerősített Bear pijjacc.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?