Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Igen nagyon közelíti MA 50 ~ 1956 . Ha átviszi kb 1960 ig van egy órás rés . Onnan visszateszt , oldalazás de utána az már támasz úgyhogy long és vissza a csúcsig . Persze lehet egy komolyabb korrekció is a kitörési szint környékére kb 1944. 1940 alá már kevésbé long ...
Viszont naposon kulcsforduló volt 1900 -nál . Fel !!
ahogy előttem is írták az imént, még számolni sem tudsz, hogy akarsz így tőzsdeoktató lenni? :)
A CAC-nál 4599 volt a csúcs, onnan esett kerek 4100-ig, azóta felfelé mozog... Hogyan lehet 4600 15%-a 499? Vigyázz, gondolkodj picit és használd a zsebszámológépedet mielőtt foghegyről válaszolsz... a honlapodat is javítanod kellene, mert nagyon komolytalan így.
Eddig ez nem volt baj: ha kevesebb volt a munkanélküli, azért örült USA, ha több, akkor meg azért, mert majd FED bácsi jó sokáig alacsonyan tartja a kamatait. Kíváncsi leszek a mostani környezetben futja-e egy 1920-alá bekukkantásra, vagy már eleve zöldben nyitunk - az ujdonsült short pozim (hogy miért csinálok én ekkora őrültségeket?) meg kipusztul.
Eddig ez nem volt baj: ha kevesebb volt a munkanélküli, azért örült USA, ha több, akkor meg azért, mert majd FED bácsi jó sokáig alacsonyan tartja a kamatait. Kíváncsi leszek a mostani környezetben futja-e egy 1920-alá bekukkantásra, vagy már eleve zöldben nyitunk - az ujdonsült short pozim (hogy miért csinálok én ekkora őrültségeket?) meg kipusztul.
áhh, tipikusan semmire sem jó hírfajta volt eddig: ha jók lettek az adatok, akkor azért örömködött USA, ha nem, akkor meg azért, mert FED bácsi jó sokáig alacsonyan tartja majd a kamatokat. Kíváncsi vagyok, futja-e belőle egyáltalán egy 1920-as SP-re vagy száguldunk tovább...
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?